Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔιακοπή δρομολογίων του ΟΑΣΘ τα Σαββατοκύριακα στην περιοχή άνωθεν περιφερειακής

Διακοπή δρομολογίων του ΟΑΣΘ τα Σαββατοκύριακα στην περιοχή άνωθεν περιφερειακής

oasth
Στην απαράδεκτη απόφαση για τη διακοπή των δρομολογίων του ΟΑΣΘ στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής τα Σαββατοκύριακα προχώρησε ο ΟΑΣΘ δημιουργώντας προβληματισμό και αντιδράσεις στους κατοίκους άνωθεν της περιφερειακής και όχι μόνο. Με βάση την απόφαση αυτή η διακοπή της γραμμής 43 θα ισχύσει για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας: «Καταγγέλλουμε τη συγκεκριμένη απόφαση η οποία συνιστά ακόμη ένα πλήγμα για τη νεόδμητη και ευαίσθητη περιοχή άνωθεν της Περιφερειακής. Η διακοπή των δρομολογίων του ΟΑΣΘ έρχεται να συμβάλει στην περαιτέρω απομόνωση της περιοχής και των κατοίκων της, οι οποίοι εκτός των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας και προσβασιμότητας, λόγω των εκτελούμενων έργων της περιφερειακής οδού. Η διακοπή των δρομολογίων του ΟΑΣΘ κατά τα Σαββατοκύριακα είναι απαράδεκτη και κοινωνικά άδικη για τους ταλαιπωρημένους κατοίκους του νεόδμητου οικισμού. Οι δημότες μας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και πραγματικά είναι απορίας άξιον να αποφασίζεται η περικοπή δρομολογίων σε έναν δήμο που το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι άθλιο και ανεπαρκές να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων. Θα αναμέναμε αύξηση των δρομολογίων και όχι συρρίκνωση των ήδη περιορισμένων. Καλούμε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να επανεξετάσει το θέμα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα προβλήματα που  δημιουργεί στη νεόδμητη αυτή περιοχή του Δήμου μας».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ