Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΣυγκέντρωση και πορεία κατά των νέων μέτρων "χωρίς ντροπή"!

Συγκέντρωση και πορεία κατά των νέων μέτρων “χωρίς ντροπή”!

thessalonikh-sygkentrwsh-organwsewn-aristeras-kata-metrwn

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν χθες στη Θεσσαλονίκη μερικές δεκάδες μέλη οργανώσεων, που πριν και μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας, παρότρυναν σε στήριξή του ως αριστερού πόλου που θα έβγαζε το λαό από τη χρεωκοπία! Σημαίνοντα στελέχη των οργανώσεων αυτών, επιτίθονταν μάλιστα σε όποιον τολμούσε να αντιταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και στα ψέματά του!

Χθες μάλιστα ανάμεσα στα μέλη αυτών των αυτοαποκαλούμενων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, αριστερών οργανώσεων, εθεάθησαν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που οι ίδιοι πρόκειται να λάβουν! Για μια ακόμη φορά οι οργανώσεις αυτές λειτουργούν ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ, μοιράζοντας πιστοποιητικά αριστεροσύνης σε κυβερνητικούς βουλευτές που κορόιδευαν και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό μαζί με το κόμμα τους, προκειμένου να φορτώσουν νέα σκληρά μέτρα στην πλάτη του. Γιατί αν διαφωνούν με αυτά που κάνει το κόμμα τους, οφείλουν να παραιτηθούν και να το καταγγείλουν και όχι να παριστάνουν τις “μωρές παρθένες”!

Ένας νέος γύρος κοροϊδίας σε βάρος του λαού ξεκίνησε, με σημαία το παλιό ΠΑΣΟΚικό κόλπο των καλών και των κακών, των αριστερών και των δεξιών της αριστεράς, με τις πλάτες διάφορων γκρουπούσκουλων της αριστεράς! Ο λαός δεν πρέπει να τσιμπήσει! Καμία συστράτευση στους δρόμους του αποπροσανατολισμού, με ανθρώπους που ανέχτηκαν ή καλούσαν σε ανοχή της «αριστερής» κυβέρνησης.

Στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο, αλλά σε πορεία με τίμιους αγωνιστές, με τις δυνάμεις εκείνες που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν, υποστέλλοντας τη σημαία του αγώνα και δίνοντας πίστωση χρόνου στην αυτοαποκαλούμενη αριστερά, για να προτείνει, λίγους μήνες μετά την εκλογή της στη διακυβέρνηση της χώρας, τέτοια μέτρα, που ούτε ο Σαμαράς δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί, στα καλύτερα πλουτοκρατικά του όνειρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ