Τελευταία

  Με χορηγίες ο καθαρισμός του Θερμαϊκού!

  13-06-2015

  thessalonikh-thermaikos-katharismos

  Σε καθημερινή βάση προχωρά ο επιφανειακός καθαρισμός του Θερμαϊκού κόλπου με έξοδα που θα καλυφθούν από χορηγούς! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι χορηγίες εξασφαλίστηκαν μετά τη μεσολάβηση της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά. Είναι τα νέα ήθη, της νέας αριστερής κυβέρνησης όπου τα περιβαλλοντικά και άλλα προβλήματα θα λύνονται με χορηγίες! Ο προβληματισμός μας είναι γιατί η Περιφέρεια Αττικής δεν απευθύνθηκε στην κ. Κόλλια-Τσαρουχά, ώστε να της βρει χορηγούς, για να λύσει το πρόβλημα των μηχανημάτων που χρειαζόταν στην φωτιά του Ασπροπύργου και δεν πήγαν, λόγω έλλειψης κονδυλίων!

  Όσον αφορά το τεχνικό μέρος του επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού κόλπου, αυτό διεξάγεται από το ειδικό αντιρρυπαντικό σκάφος «Αλκίππη». Το αντιρρυπαντικό σκάφος πραγματοποιεί εργασίες από το λιμάνι ως και το ύψος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ όταν κρίνεται αναγκαίο καλύπτει τον ευρύτερο άξονα του Θερμαϊκού κόλπου.

  Εφόσον βέβαια το πρόβλημα του καθαρισμού του Θερμαϊκού κόλπου έγινε αντικείμενο χορηγιών, το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για να παρουσιαστούν οι χορηγοί!

  You must be logged in to post a comment Login