Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπίθεση του αντιδημάρχου παιδείας στην Ένωση Γονέων Κορδελιού-Ευόσμου (video)

Επίθεση του αντιδημάρχου παιδείας στην Ένωση Γονέων Κορδελιού-Ευόσμου (video)

Ο κ. Καμαρινός απαντάει για την κατανομή των μαθητών στα σχολεία λέγοντας ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα και αντιδράσεις από συνδημότες, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην προσπάθεια της αντιδημαρχίας παιδείας. Ο κ. αντιδήμαρχος λέει ότι η μόνη λύση είναι η μετατροπή μιας βιβλιοθήκης και ενός γυμναστηρίου σε αίθουσες διδασκαλίας.

Ο κ. Καμαρινός αναφέρει ότι η Ένωση Γονέων ζήτησε να διεξαχθεί το Σεπτέμβρη η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για την παιδεία, αφού πρώτα φανούν οι προθέσεις της νέας κυβέρνησης, ενώ κατηγορεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ότι εξέδωσε κατάπτυστη εναντίον της αντιδημαρχείας παιδείας ανακοίνωση, επειδή προτάθηκε η αλλαγή του χώρου που χρησιμοποιούν ως γραφείο, προκειμένου εκείνο να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα διδασκαλίας.

Ο κ. Καμαρινός συνεχίζει λέγοντας ότι αναμένονται εντός των ημερών τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων που έκανε η διοίκηση του δήμου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Ο κ. αντιδήμαρχος ολοκληρώνει την τοποθέτησή του λέγοντας ότι λάθη έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά στην παρούσα φάση πρέπει πάση θυσία, όλα τα παιδιά να μπορούν να μπουν σε αίθουσα για να κάνουν μάθημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ