Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆρχισαν τα «όργανα» στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Άρχισαν τα «όργανα» στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

dhmarxeio_2

Ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές και εννέα μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης του δήμου από την παράταξη Σούλα, οι ζυμώσεις με ορίζοντα τις επόμενες δημοτικές εκλογές ξεκίνησαν, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Κατά την προηγούμενη θητεία του δημοτικού συμβουλίου χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από δύο χρόνια για να αρχίσουν οι ενδοπαραταξιακές συγκρούσεις στην τότε διοίκηση Λαφαζανίδη, που έφτασαν να στερήσουν από την παράταξη Λαφαζανίδη ακόμα και την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο! Βέβαια οι πρώτες οξύνσεις ξεκίνησαν αμέσως με το μοίρασμα των αντιδημαρχιών, όταν δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν με τον κ. Λαφαζανίδη αντέδρασαν διότι βρέθηκαν «εκτός νυμφώνος», χωρίς όμως οι αντιδράσεις, κατ’ αρχάς, να γενικευτούν!

Οι σημερινές βέβαια κινήσεις και αντιπαραθέσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της προηγούμενης θητείας του δημοτικού συμβουλίου! Δεν αφορούν τη διοίκηση, αλλά την αντιπολίτευση, αφού φαίνεται ότι κάποιοι σύμβουλοι από παράταξη της αντιπολίτευσης βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» με άλλη παράταξη της αντιπολίτευσης! Με δεδομένο ότι αυτές τις δύο παρατάξεις πολιτικά δεν τις χωρίζει τίποτα, ούτε μεταξύ τους, ούτε με την διοίκηση Σούλα, φαίνεται ότι οι ενέργειες που γίνονται κατ’ αρχήν δεν έχουν σαν σκοπό να δημιουργήσουν αντιπολιτευτική γραμμή απέναντι στην διοικούσα παράταξη του κ. Σούλα, αλλά να βγάλουν από νωρίς εκτός παιχνιδιού, έναν από τους υποψηφίους δημάρχους που ευελπιστούσε να κατέλθει στις επόμενες εκλογές με σοβαρές αξιώσεις να καταλάβει τον δημαρχιακό θώκο!

Μέχρι βέβαια τις επόμενες εκλογές, το λόγο θα έχουν πριόνια και αλυσοπρίονα, που έπιασαν νωρίς δουλειά, πριονίζοντας καρέκλες και όνειρα υποψηφίων!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ