Τελευταία

  Εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου στο Κορδελιό

  05-06-2015
  kordelio-plateia-eleytherias
  Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, διακηρύσσει ότι σύμφωνα με τις υπ’αριθμ.22/2014 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου-Κορδελιού,  υπ’αριθ. 128/2014 ΑΔΣ και υπ’αριθ. 138/2015 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου:
  Εκτίθεται σε επαναληπτική πλειοδοτική φανερή και προφορική Δημοπρασία: η εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου του πάρκου της Πλατείας Ελευθερίας, επί των οδών Α. Παπανδρέου & Κρήτης στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου-Κορδελιού.
  Η Δημοπρασία θα διενεργηθεί στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Ευόσμου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την 16η Ιουνίου,  2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81.
  Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την έναρξη της Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του παραπάνω δημοτικού χώρου καθορίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή στο ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ (6.000,00 €) τον χρόνο.
  Οι όροι διακήρυξης είναι οι ίδιοι με της 1ης δημοπρασίας εκμίσθωσης του εν λόγω ακινήτου, με εξαίρεση την ημερομηνία διεξαγωγής η οποία είναι αυτή της παρούσας περίληψης.
  Οι όροι διακήρυξης είναι διαθέσιμοι στο Δημοτικό Κατάστημα Ευόσμου, στον 1ο όροφο στο τμήμα Διαχείρισης Προσόδων κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

  You must be logged in to post a comment Login