Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Λαϊκή Επιτροπή Ευόσμου απαίτησε πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανέργων

Η Λαϊκή Επιτροπή Ευόσμου απαίτησε πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανέργων

ika-eyosmoy-kinhtopoihsh-eopyy

Κινητοποίηση στο τοπικό υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ Ευόσμου πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Ευόσμου, σήμερα Δευτέρα 9 Μάρτη, απαιτώντας την πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανέργων, με άμεση σφράγιση των βιβλιαρίων ασθενείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κινητοποίηση συμμετείχαν και άνεργοι με ασφράγιστα βιβλιάρια, τα οποία οι εκπρόσωποι των φορέων που απαρτίζουν τη Λαϊκή Επιτροπή απαίτησαν από τους αρμόδιους να σφραγιστούν.

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Επιτροπής ενημέρωσαν, με ανακοίνωση, τους παρευρισκόμενους για τους λόγους της κινητοποίησης, ενώ στη συνάντηση που είχαν με την διευθύντρια προκειμένου να ζητήσουν την άμεση σφράγιση των βιβλιαρίων ασθενείας, πήραν την απάντηση ότι ακόμα κι αν γινόταν αυτό, οι ανασφάλιστοι δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν, αφού στο ηλεκτρονικό σύστημα, φαίνεται ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι ενός άδικου και εκμεταλλευτικού συστήματος έχουν διασφαλίσει όλες τις πλευρές, ώστε όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, να μην μπορούν με κανένα τρόπο να βρούνε πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Το σάπιο σύστημα καταδικάζει με αυτόν τον τρόπο τους ανέργους και τις οικογένειές τους, εκτός από την πείνα, στην αρρώστια και τον θάνατο!

Οι εκπρόσωποι των φορέων που απαρτίζουν τη Λαϊκή Επιτροπή Ευόσμου δήλωσαν ότι δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις τους μέχρι να πετύχουν την πραγματοποίηση των αιτημάτων τους για ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού, ενώ κάλεσαν τους παρευρισκόμενους να πλαισιώσουν τη δράση της Λαϊκής Επιτροπής διεκδικώντας:

-Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλο το λαό.

-Αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας – Πρόνοιας.

-Καμιά διαθεσιμότητα – καμιά απόλυση.

-Να ενισχυθούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, τα Κέντρα Υγείας, τα νοσοκομεία με προσωπικό και υποδομές.

-Ούτε ένα ευρώ για φάρμακα – θεραπείες – εξετάσεις – νοσηλείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ