Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ παράταξη Σωτηράκη πνέει τα λοίσθια;!

Η παράταξη Σωτηράκη πνέει τα λοίσθια;!

swthrakhs-parataksh-logo

Βόμβα μεγατόνων για την παράταξη του Κώστα Σωτηράκη έσκασε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης 4 Δεκέμβρη με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Κοντσίδη Αντώνη, στενού συνεργάτη, φίλου και συνοδοιπόρου για πάνω από 10 χρόνια του κ. Σωτηράκη. Ο κ. Κοντσίδης, ο οποίος ήταν από αυτούς που πρόκριναν και στήριξαν την υποψηφιότητα Σωτηράκη για τον δημαρχιακό θώκο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έθεσε ευθέως τον κ. Σωτηράκη προ των ευθυνών του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συνυπάρχει στην δημοτική παράταξη με ανθρώπους οι οποίοι συνεχώς δημιουργούν προβλήματα που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την ουσία, αλλά ούτε και με τον πολιτικό πολιτισμό.

Ο κ. Κοντσίδης φέρεται να έθεσε ευθέως στον κ. Σωτηράκη το δίλλημα «ή αυτός ή εγώ», για τον συνάδελφό του ο οποίος με διάφορους τρόπους και συμπεριφορές έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην παράταξη του κ. Σωτηράκη. Ο κ. Κοντσίδης, πιο αποφασιστικός από τον κ. Σωτηράκη, που καιρό τώρα αφήνει να εκτυλίσσονται περίεργες καταστάσεις στην παράταξή του, πήρε την πρωτοβουλία και παραιτήθηκε. Σύμφωνα επίσης με έγκυρες πληροφορίες ο συνάδελφος του κ. Κοντσίδη, εξαιτίας του οποίου παραιτήθηκε, τον διαπόμπευσε, όπου ήταν δυνατόν, κατηγορώντας τον για ανάρμοστη πολιτική συμπεριφορά.

Η παραίτηση του κ. Κοντσίδη δεν είναι κεραυνός εν αιθρία! Οι κατηγορίες και η συμπεριφορά εναντίον του, από συνάδελφό του και συνοδοιπόρο του μέχρι πριν λίγες μέρες, ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Ο κ. Κοντσίδης, σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν χολωμένος από τη συμπεριφορά εναντίον πρώην υπαλλήλου του δήμου, που άφησε σπουδαίο έργο πίσω του, από τον ίδιο πάλι συνάδελφο και συνοδοιπόρο του και από το ότι ο κ. Σωτηράκης δεν έπαιρνε θέση απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Το ερώτημα που τίθεται μετά την σοβαρή εξέλιξη της παραίτησης του κ. Κοντσίδη, είναι αν ο κ. Σωτηράκης μπορεί να κρατήσει την ενότητα της παράταξής του κάνοντας όλα όσα πρέπει προς την κατεύθυνση αυτή ή αν θα χάσει κι άλλους στενούς συνεργάτες του, επιλέγοντας διαφορετικούς συνεργάτες και άλλη κατεύθυνση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ