Τελευταία

  Κάλεσμα ΠΑΣΕΒΕ και ΣΜΑΕΘ για κλείσιμο των καταστημάτων την ημέρα της απεργίας 27 Νοέμβρη

  25-11-2014

  Να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ στις 10.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου καλεί τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες, τους έμπορες, τους αυτοκινητιστές η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.

  Τους καλεί να απαιτήσουν από τα Σωματεία, την Ομοσπονδία τους να πάρουν θέση: Στις 27 Νοέμβρη να δώσουν μήνυμα αντίστασης, να καταδικάσουν έμπρακτα τη φτώχεια και τη βαρβαρότητα που τους επιβάλλουν.

  Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής από το Σύλλογο Μικρών και Αυταπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης

  Ο Σύλλογος Μικρών και Αυταπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης, στο κάλεσμά του στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου σημειώνει: «Στις 27 Νοεμβρίου ψηφίζεται στη Βουλή ο προϋπολογισμός για το 2015 με τα μέτρα που αναφέραμε πιο πάνω και απώτερο σκοπό έχουν το κλείσιμο των μικρομάγαζων για να μεγαλώσει η πίτα του μεγάλου κεφαλαίου. Μην πιστεύεις σε ψέματα και αυταπάτες, σε όμορφα λόγια, αλλά διάβασε αυτά που ψηφίζουν, δες τις πράξεις τους σε εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ και αναρωτήσου για όλα αυτά που συμβαίνουν εναντίον σου και των συναδέλφων σου. Για εμάς έχουν προγραμματίσει νέα χρέη, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, εξαθλίωση, αφανισμό. Την αγανάβκτησή σου μη την κρατάς μέσα στους τέσσερις τοίχους αλλά ένωσε τη φωνή σου με τους χιλιάδες συναδέλφους σου, ένωσε τη δύναμή σου και απαίτησε το δίκιο σου. Μέσα από τη συλλογικότητα, μέσα από την μαζική απαίτηση μπορούμε να κερδίσουμε αυτά που μας ανήκουν και να σταματήσουν να μας φορτώνουν χρέη για να σώσουν τις τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο».

  You must be logged in to post a comment Login