Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκδήλωση αγάπης του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου διαπολιτισμικού δημοτικού Ελ....

Εκδήλωση αγάπης του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου διαπολιτισμικού δημοτικού Ελ. Κορδελιού

evosmos-theodoshs
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελ. Κορδελιού, οργανώνει  μια πολύ σημαντική εκδήλωση αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης ενός παιδιού από το Ελευθέριο-Κορδελιό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στο ΕΠΑΛ Ευόσμου στις 18.30.
Τιμή εισιτηρίου 5 € και κουπόνι ενίσχυσης 3 €.
Νοιαζόμαστε, Ενδιαφερόμαστε, Αγαπάμε, γιατί … όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Ο Θεοδόσης Σαρμαδάκης, ένας 15χρονος μαθητής της Α Λυκείου του 2ου ΓΕΛ ΕΛ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, που πέρασε από το σχολείο μας (ο  μικρός του αδελφός, φοιτά ακόμα στο δημοτικό σχολείο μας κι ο μεγάλος αδελφός κι αυτός μαθητής του 2ου ΓΕΛ), υπέστη ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο τον Ιούλιο που μας  πέρασε.
Από τα μέσα Αυγούστου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα. Όπως καταλαβαίνετε ακολουθεί μια θεραπεία αποκατάστασης, η οποία εκτός από χρονοβόρα είναι ιδιαιτέρως πολυέξοδη!
Γνωρίζοντας λοιπόν την ευαισθησία που έχουμε όλοι, ειδικά όταν αφορά παιδιά, θα θέλαμε την συμμετοχή-στήριξή σας σε αυτή μας την προσπάθεια, ώστε να ελαφρύνουμε την οικογένεια από το οικονομικό, τουλάχιστον, βάρος αυτής της περιπέτειας που ζει!
Γιατί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!!!!!
Θα χορέψουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής Ελευθερίου-Κορδελιού και θα ακολουθήσει συναυλία με τη συνθέτρια & μουσικό Σοφία Νάτσιου.
Στο τραγούδι η Κατερίνα Δούκα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κα Σταυρούλα Χατζή Τηλ: 6946095852 Email: stavroula-hatzi@hotmail.com

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής
Στέργιος Παπαδόπουλος
Τηλ: 6977342637
sterpapa63@gmail.com  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ