Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποβολή αιτήσεων για πρόσληψη βρεφονηπιοκόμων και καθαριστριών στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη βρεφονηπιοκόμων και καθαριστριών στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

paidikos-stathmos-3

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ «Δημοτικό Κέντρο Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. με τις εξής ειδικότητες:

  • 3 θέσεις κλάδου ΤΕ – Βρεφονηπιοκόμων
  • 2 θέσεις κλάδου ΔΕ – Βοηθών βρεφονηπιοκόμων
  • 5 θέσεις κλάδου ΥΕ – καθαριστριών

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Τα απαιτούμενα προσόντα αναφέρονται αναλυτικά στο τεύχος της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2014 το οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν από τον δικτυακό τόπο «www. kordelio-evosmos.gr».

Οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 3 και να την υποβάλουν στα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ στην διεύθυνση Κοσμά Αιτωλού 19 & Πινδάρου γωνία (πρώην κτίριο Δημοτικής Αστυνομίας), Εύοσμος, Τ.Κ. 562 24– (τηλ. επικοινωνίας: 2310 703177). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες από 10/11/2014 έως και 19/11/2014. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση. β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ