Τελευταία

  Τα μέλη του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Κορδελιού-Ευόσμου (ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ)

  06-11-2014

  dhmotiko-symboulio-aithousa-7e

  Στη συνεδρίαση της 15ης Σεπτέμβρη του 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Κορδελιού-Ευόσμου (ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ).

  Το (ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ), με βάση το νόμο, διοικείται από εντεκαμελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο ορίζεται από το δημοτικό συμβούλιο με τους αναπληρωτές τους και αποτελούμενο από:

  – Έξι δημοτικούς συμβούλους εκ των οποίων δύο τουλάχιστον από τη μειοψηφία.

  – Τέσσερις δημότες ή κάτοικοι χρήστες των υπηρεσιών της επιχείρησης.

  – Έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων.

  Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εκλέγονται από το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ η θητεία του Δ.Σ. ορίζεται εκ του νόμου στο μισό της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου.

  Μετά τις ξεχωριστές διαδικασίες διοίκησης και αντιπολίτευσης για τα μέλη που θα απαρτίζουν το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, με φανερή ψηφοφορία, εξέλεξε τους κάτωθι:

  Από την πλειοψηφία τους κ.κ. Τριανταφυλλίδου Σοφία με 40 ψήφους, Δαλαμπίρα-Πάικα Αννέτα με 40 ψήφους, Χρήστου Δημήτριο με 40 ψήφους, Μερκούρη Σπυρίδων με 40 ψήφους ως τακτικά μέλη και τους κ.κ. Γαβρηιλίδη Ιωάννη με 40 ψήφους, Σιταρίδη Παύλο με 40 ψήφους, Στεργιάδη Στέργιο με 40 ψήφους, Σταμπουλή Χρήστο με 40 ψήφους ως αναπληρωματικά μέλη.

  Από την μειοψηφία τους κ.κ. Κοντσίδη Αντώνιο με 13 ψήφους, Φαρμάκη Ιωάννη με 12 ψήφους ως τακτικά μέλη και τους κ.κ. Λαφαζανίδη Ευστάθιο με 12 ψήφους, Αραμπατζή Δημήτριο με 12 ψήφους ως αναπληρωματικά μέλη.

  Από τους δημότες τους κ.κ. Κοκονά Αθανάσιο με 28 ψήφους, Μάτσα Μαλκότση με 28 ψήφους, Βοσκόπουλο Ελευθέριο με 28 ψήφους, Μαυρουδή Γεώργιο με 28 ψήφους ως τακτικά μέλη και τους κ.κ. Τερζοπούλου Βασιλεία με 30 ψήφους, Χατζή Ιωάννα με 26 ψήφους, Νέδου Ευτέρπη με 26 ψήφους, Κοντοστάθη Ευάγγελο με 26 ψήφους ως αναπληρωματικά μέλη.

  Από τους εκπροσώπους των εργαζομένων η κ. Νοταρίδου Παρθένα ομόφωνα ως τακτικό μέλος και η κ. Κούτελη Δήμητρα ομόφωνα ως αναπληρωματικό μέλος.

  Εξελέγησαν, πρόεδρος του Δ.Σ. η κ. Τριανταφυλλίδου Σοφία με 29 ψήφους και αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστου Δημήτριος με 30 ψήφους.

  You must be logged in to post a comment Login