Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤα μέλη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου

Τα μέλη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

dhmotiko_symvoulio_aithousa_2_e

Στη συνεδρίαση της 15ης Σεπτέμβρη του 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.) του δήμου.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε., με βάση το νόμο, διοικείται από εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο ορίζεται από το δημοτικό συμβούλιο με τους αναπληρωτές τους και αποτελούμενο από:

– Πέντε δημοτικούς συμβούλους εκ των οποίων δύο τουλάχιστον από τη μειοψηφία.

– Δύο δημότες ή κάτοικοι χρήστες των υπηρεσιών της επιχείρησης.

– Έναν εκπρόσωπο κοινωνικού φορέα.

– Έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ορίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ η θητεία του Δ.Σ. ορίζεται εκ του νόμου στο μισό της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά τις ξεχωριστές διαδικασίες διοίκησης και αντιπολίτευσης για τα μέλη που θα απαρτίζουν το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, με φανερή ψηφοφορία, εξέλεξε τους κάτωθι:

Από την πλειοψηφία τους κ.κ. Σεμερτζίδη Ζαχαρία με 40 ψήφους, Μπουγιουκλή Χρήστο με 40 ψήφους, Χατζηβρέττα Γεώργιο με 39 ψήφους ως τακτικά μέλη και τους κ.κ. Δαλαμπίρα – Πάικα Αννέτα με 39 ψήφους, Κεχαγιά Ανέστη με 39 ψήφους, Στεργιάδη Στέργιο με 39 ψήφους ως αναπληρωματικά μέλη.

Από την μειοψηφία τους κ.κ. Μουρατίδη Αχιλλέα με 39 ψήφους, Αποστόλου Δημήτριο με 39 ψήφους ως τακτικά μέλη και τους κ.κ. Μανδαλιανό Αλέξανδρο με 39 ψήφους, Αραμπατζή Δημήτριο με 39 ψήφους ως αναπληρωματικά μέλη.

Από τους κοινωνικούς φορείς τον κ. Γιαννακόπουλο Δημήτριο ομόφωνα ως τακτικό μέλος και τον κ. Τσολάκη Παναγιώτη ομόφωνα ως αναπληρωματικό μέλος.

Από τους δημότες τους κ.κ. Παρασκευόπουλο Δημήτριο και Κλειδωνιάρη Στέλιο ομόφωνα ως τακτικά μέλη και τους κ.κ. Γιαννιό Χρήστο και Μάγο Στέλιο ομόφωνα ως αναπληρωματικά μέλη.

Από τους εκπροσώπους των εργαζομένων η κ. Κανδηλιώτη Παρασκευή ομόφωνα ως τακτικό μέλος και η κ. Καστανίδου Μαρία ομόφωνα ως αναπληρωματικό μέλος.

Εξελέγησαν, πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Σεμερτζίδης Ζαχαρίας με 40 ψήφους και αντιπρόεδρος ο κ. Μπουγιουκλής Χρήστος με 40 ψήφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ