Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού-Ευόσμου

Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού-Ευόσμου

dhmotiko-symboylio-aithousa-1e

Στη συνεδρίαση της 7ης Σεπτέμβρη του 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου εκλέχτηκε το νέο προεδρείο του. Στην συνεδρίαση έλαβαν μέρος 44 από τους 45 δημοτικούς συμβούλους.

Για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πρέπει σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» να καλυφθεί από δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης, προτάθηκε ομόφωνα από τη διοίκηση η κυρία Δροσιά Δημητρίου, η οποία και εξελέγη από την πρώτη ψηφοφορία συγκεντρώνοντας την απόλυτη πλειοψηφία με 28 ψήφους, 11 λευκά και 5 άκυρα ψηφοδέλτια.

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πρέπει σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» να καλυφθεί από δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, προτάθηκε ομόφωνα από την παράταξη του κ. Λαφαζανίδη ο κύριος Μουρατίδης Αχιλλέας, ο οποίος και εξελέγη από την πρώτη ψηφοφορία συγκεντρώνοντας την απόλυτη πλειοψηφία με 24 ψήφους, 15 λευκά και 5 άκυρα ψηφοδέλτια.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πρέπει σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» να καλυφθεί από δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης, προτάθηκε από τις υπόλοιπες παρατάξεις ο κύριος Παπαδόπουλος Θεοφάνης, ο οποίος εξελέγη συγκεντρώνοντας 29 ψήφους, 6 λευκά και 9 άκυρα ψηφοδέλτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ