Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΣυνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ειδικευόμενοι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ειδικευόμενοι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Με νέα κινητοποίηση την Πέμπτη στις 9 π.μ. στα ταμεία είσπραξης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τον αγώνα τους οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου, απαιτώντας την καταβολή των οφειλόμενων εφημεριών 6 και πλέον μηνών.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη βδομάδα των κινητοποιήσεών τους, έχουν προχωρήσει από τη Δευτέρα σε επίσχεση εργασίας, ενώ σήμερα, Τετάρτη, πραγματοποίησαν κινητοποίηση στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης.

Προκλητικός ο διοικητής της ΥΠΕ τούς δήλωσε ότι θα πληρωθούν μετά τις 13 Οκτώβρη και μόνο 4 μήνες. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι για να πληρωθούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα πρέπει να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας.

Οι ειδικευόμενοι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου απαντούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Δίνουν αγωνιστικό ραντεβού την Πέμπτη στις 9 π.μ. στο ταμείο είσπραξης των χαρατσιών των ασθενών όπου θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό τους και στη 1 μ.μ. προγραμματίζουν νέα γενική συνέλευση, στην οποία από κοινού και με το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου θα καθορίσουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ