Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοεκλεγέντων στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοεκλεγέντων στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου, ίσως για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη διαδικασία, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα, καθώς επίσης των δημοτικών και των τοπικών συμβούλων. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, διότι σύμβουλοι παρατάξεων της αντιπολίτευσης επέλεξαν τον πολιτικό όρκο, αντί του θρησκευτικού.

Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γ. Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο ΓΓΔΕ κ Στράτος Σιμόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, καθώς και δήμαρχοι, πρώην και νυν, του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σούλας μετά την ορκωμοσία, σε σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε τους πρώην δημάρχους Κορδελιού και Ευόσμου και δεσμεύτηκε ότι η παράταξή του θα προσπαθήσει, με την στήριξη των πολιτών, να κάνει τον δήμο καλύτερο απ’ ότι ήταν.

Πριν τον κ. Σούλα ομιλία προς τους παραβρισκόμενους απηύθηνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να καλέσει τους εκλεγμένους να προσπαθήσουν για το καλό του τόπου, πέρα από πολιτικές και κόμματα!

Στο τέλος της τελετής οι νεοεκλεγέντες υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ