Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοεκλεγέντων στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοεκλεγέντων στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου, ίσως για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη διαδικασία, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα, καθώς επίσης των δημοτικών και των τοπικών συμβούλων. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, διότι σύμβουλοι παρατάξεων της αντιπολίτευσης επέλεξαν τον πολιτικό όρκο, αντί του θρησκευτικού.

Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γ. Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο ΓΓΔΕ κ Στράτος Σιμόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, καθώς και δήμαρχοι, πρώην και νυν, του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σούλας μετά την ορκωμοσία, σε σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε τους πρώην δημάρχους Κορδελιού και Ευόσμου και δεσμεύτηκε ότι η παράταξή του θα προσπαθήσει, με την στήριξη των πολιτών, να κάνει τον δήμο καλύτερο απ’ ότι ήταν.

Πριν τον κ. Σούλα ομιλία προς τους παραβρισκόμενους απηύθηνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να καλέσει τους εκλεγμένους να προσπαθήσουν για το καλό του τόπου, πέρα από πολιτικές και κόμματα!

Στο τέλος της τελετής οι νεοεκλεγέντες υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ