«Άνθρακες» τα περί μυστικών συμφωνιών του κ. Σωτηράκη

0
10
TEST

Οργίασαν, μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, οι διαδόσεις περί συμφωνίας του κ. Σωτηράκη για στήριξη στο δεύτερο γύρο του απερχόμενου δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη. Ο κ. Σωτηράκης προέβη σε γραπτή δήλωση με την οποία τόνιζε ότι η παράταξή του δεν στηρίζει κανέναν εκ των δύο προκριθέντων στο δεύτερο γύρο.

Παρά την γραπτή και κατηγορηματική θέση της παράταξης Σωτηράκη, ορισμένοι «καλοθελητές» συνέχισαν την, σε βάρος του, «σπέκουλα», ότι μπορεί επισήμως να προέβει στην απόρριψη και των δύο προκριθέντων υποψηφίων δημάρχων στο δεύτερο γύρο, αλλά ανεπισήμως συμπαρατάσσεται με τον κ. Λαφαζανίδη και καλεί τους ψηφοφόρους του να τον ψηφίσουν! Στην ερώτηση, πως είναι δυνατόν να απευθυνθεί ο κ. Σωτηράκης στους 7.382 ψηφοφόρους του ανεπισήμως, διά της πλαγίας, λογική απάντηση δεν ήταν δυνατόν να δοθεί!

Βάση του αποτελέσματος του δεύτερου γύρου αποδείχτηκε ότι ούτε η παράταξη του κ. Σωτηράκη, αλλά ούτε και καμία άλλη παράταξη έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος! Βέβαια οι ατεκμηρίωτες διαδόσεις και ψίθυροι είναι σημεία των καιρών και της ευκολίας σπίλωσης ανθρώπων και υπολήψεων!