Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑρχηγική εμφάνιση της κ. Δημητρίου

Αρχηγική εμφάνιση της κ. Δημητρίου

Αρχηγική εμφάνιση πραγματοποίησε η κ. Δημητρίου κατά το πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά την εκλογή της νέας διοίκησης και εν τη απουσία του νέου δημάρχου.

Η κ. Δημητρίου εκτός του ότι ήταν ιδιαίτερα πιεστική σε ερωτήσεις που έθεσε προς την απερχόμενη διοίκηση, σε κάποιες στιγμές ξεπέρασε τα όρια και έγινε επιθετική πέραν του δέοντος.

Η παρουσία της στο συγκεκριμένο συμβούλιο, αλλά και οι κουβέντες που αντάλλαξε με μέλη της διοίκησης, ίσως να είχαν ως αφετηρία την προσβλητική συμπεριφορά που επέδειξε πολλές φορές εις βάρος της η απερχόμενη διοίκηση, (δύσκολα ξεχνιέται η παρακίνηση από πρώην αντιδήμαρχο να πάει στην κουζίνα της) αλλά η απάντηση και μάλιστα τώρα που βρέθηκε η ίδια στη διοίκηση με το ίδιο ύφος, μάλλον δεν της δίνει πόντους!

Με βάση την προηγούμενη παρουσία της κ. Δημητρίου στο δημοτικό συμβούλιο, είναι σίγουρο πως η επιθετικότητά της ήταν μια παροδική συμπεριφορά, η οποία δεν θα επαναληφθεί, γιατί και του χαρακτήρα της δεν είναι και την δημόσια εικόνα της βλάπτει.

Προσδοκία όλων είναι ότι, με βάση την μετριοπάθεια του νέου δημάρχου, στο νέο δημοτικό συμβούλιο δεν θα έχουμε από πλευράς διοίκησης εξάρσεις και επιθετικότατα σε βάρος της αντιπολίτευσης.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ