Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιεθνής Διάκριση της Χορωδίας του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου

Διεθνής Διάκριση της Χορωδίας του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου

Η σχολική χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου, μετά την επιτυχημένη εμφάνιση στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα, συμμετείχε στην Διεθνή Μουσική Συνάντηση στο CastelamarediStabia στην Νάπολη της Ιταλίας, με συμμετοχή σχολείων από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

 Διεθνής Διάκριση Χορωδίας 1ου Γυμνασίου ΕυόσμουΗ μετάβαση στην Ιταλία έγινε εφικτή με την υποστήριξη των Ελληνικών Πετρελαίων, του  Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, και της  Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

 Διεθνής Διάκριση Χορωδίας 1ου Γυμνασίου ΕυόσμουΗ άριστη εκτέλεση και ερμηνεία 5 ελληνικών τραγουδιών από τα παιδιά της χορωδίας υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής του σχολείου κ. Ιορδανίδου, είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του 2ου Βραβείου στον Διαγωνισμό, γεγονός που συνοδεύτηκε από ιδιαίτερα θετικά σχόλια από την Διεθνή κριτική επιτροπή. Μετά από αυτήν την επιτυχία, η χορωδία μας κλήθηκε να συμμετάσχει και στην Διεθνή συνάντηση στην Αγία Πετρούπολη που θα διεξαχθεί στις αρχές του 2015, και θα μεταβεί εκεί με σκοπό να εκπροσωπήσει επάξια τον Εύοσμο και την Ελλάδα, επιστρέφοντας με επιπλέον διακρίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ