Τελευταία

  Η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης αρνήθηκε να συζητήσει ψήφισμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Παλαιστίνη

  30-07-2014

  Να καταδικαστούν οι συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλλα Παλαιστινιακά Εδάφη, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης του ισραηλινού κράτους, το οποίο στηρίζεται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά από την ΕΕ και τις ΗΠΑ, με σκοπό την επιβολή των μονοπωλιακών συμφερόντων στην περιοχή, ζήτησαν με ψήφισμά τους προς το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Μιχάλης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Δελής.

  Η διοίκηση όμως του Δήμου αρνήθηκε να συζητήσει επί του ψηφίσματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Περιορίστηκε σε ένα ψήφισμα που συνυπέγραψαν όλες οι παρατάξεις πλην της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο οποίο εξισώνονται οι θύτες με τα θύματα.

  Οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοποθετήσεις τους στάθηκαν στην υποκρισία όσων εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και τη συνενοχή όσων κυβερνήσεων και κομμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης παζαρεύουν «γεωστρατηγικά οφέλη» με το αίμα των λαών και αναβαθμίζουν πολύπλευρα τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.

  You must be logged in to post a comment Login