Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι γυμνοσάλιαγκες του χωριού μας!

Οι γυμνοσάλιαγκες του χωριού μας!

Καθημερινή παράσταση δίνουν τα εκλεγμένα δουλικά, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι φταίει το κακό το ριζικό του, φταίει ο θεός που τον μισεί, φταίει το κεφάλι το στραβό του, μήπως του φταίει το κρασί;! Σάλιαγκες που χρόνια υπηρετούν την πολιτική των πλουσίων, που έβαλαν την χερούκλα τους για το μαρτύριο που ζει σήμερα ο κοσμάκης, κάθονται όλη την ημέρα μπροστά στο internet και μπουρδολογούν! Τιμητές, κριτές, δικαστές μας κουνούν το δάχτυλο και κατηγορούν τους κυβερνώντες που σ’ αυτούς στηρίζονται και αυτούς στηρίζουν!

Γίνονται εμετικά αηδιαστικοί λαϊκιστές κατηγορώντας τους πολιτικούς που ψήφισαν και στήριξαν, όντας και οι ίδιοι πολιτικοί τοπικού βεληνεκούς που «σέρνουν» μαζί τους και αρκετές ψήφους! Γίνονται χυδαίοι προβοκάτορες όταν βάζουν τα φιλαράκια τους που κυβέρνησαν τόσον καιρό, στον ίδιο ντορβά με τους αγωνιστές, προσπαθώντας είτε να δώσουν άφεση αμαρτιών στους πρώτους, είτε να συκοφαντήσουν τους δεύτερους, είτε να ενισχύσουν την Χρυσή Αυγή, γιατί τέτοιοι ήταν οι πρόγονοί τους, είτε όλα μαζί! Το δια ταύτα όλων αυτών των εγγραμμάτων ή ως επί το πλείστον αγραμμάτων, που δεν ντρέπονται ακόμη και για την ορθογραφία και το συντακτικό τους, είναι να αποπροσανατολίσουν τον λαό για να δεχτεί «ήρεμος» ακόμα και την κατάσχεση του σπιτιού του!

Υπάρχουν μάλιστα μερικοί από αυτούς, κρυπτοχρυσαυγίτες ελληναράδες, που η ορθογραφία τους και η σύνταξή τους θα δημιουργούσε κύματα γέλωτα σε Πακιστανούς, Αλβανούς, Ινδούς, Καμερουνέζους και έτερους μετανάστες, νόμιμους ή «παράνομους»!

Βέβαια για να υπάρχουν όλα αυτά τα μαϊμούνια που με τις ψήφους τους έχουμε βγάλει τον καρκίνο από την αγωνία, το άγχος και την αβεβαιότητα, για να υπάρχουν αυτές οι πορδές της πολιτικής που αστοί πολιτικοί της προηγούμενης γενιάς όπως ο Ζολώτας θα ανατρίχιαζαν με τις υπάρξεις τους, για να υπάρχουν αυτοί οι τσιριμπίμ τσιριμπόμ πολιτικοί, που όταν γράφουν στο internet, βρίζουν τους πολιτικούς βγάζοντας τον χοντρό πισινό τους απ’ έξω, για να υπάρχουν αυτοί, υπάρχουν κάποιοι άλλοι, ακόμα πιο βρωμιάρηδες, ακόμα πιο σιχαμένοι! Είναι αυτοί που ενώ απολύονται «γλύφουν» αυτούς που τους απολύουν και «βαράνε» like στις μ…..ίες που γράφουν οι πρώτοι!

Συνάδελφε προϊστάμενε των απολυομένων ξέρουμε ότι ετάχθης σε άλλη υπηρεσία και σίγουρα όχι σ’ αυτήν της υπεράσπισης των λαϊκών δικαιωμάτων! Αλλά δεν είναι ανάγκη την ώρα που ζητάς συμπαράσταση από τους αγωνιστές να χαριεντίζεσαι με αυτούς που σε «σούταραν»! Πολύ περισσότερο μη «βαράς» το like που ρίχνει στο επίπεδο του ξεπουλημένου υπηρέτη των πλουτοκρατών, εκλεγμένου σχολιογράφου ή καλύτερα πορδογράφου, όλους όσους ποτέ δεν υπέστειλαν την σημαία, ποτέ δεν απεμπόλησαν αξίες, ποτέ δεν χαρίστηκαν στους δυνάστες, ποτέ δεν συναλλάχθηκαν με αυτούς που σήμερα μας ισοπεδώνουν!

Γιατί δεν γίνεται να έχουν δίκιο όλοι! Γιατί δεν γίνεται η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος! Γιατί την δουλειά δεν στην παίρνουν οι αγωνιστές! Γιατί αυτοί είναι μαζί σου! Τώρα πάλι αν τους θεωρείς γιαλαντζί, να το πεις πρώτα στους συναδέλφους σου, ευθαρσώς! Στην επόμενη Συνέλευση επίσης να σηκωθείς να τους γιουχαΐσεις και να ζητήσεις να έρθει να σε συμπαρασταθεί ο χοντροκώλης που σ’ απέλυσε και με τον οποίο συμφωνείς στο internet! Γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και η στολή τα πανταλόνια! Γιατί όλα έχουν τα όρια τους και η ανοχή στις μαϊμουνιές επίσης! Γιατί μερικοί έχουν καταντήσει προβοκάτορες σε έμμισθη διατεταγμένη υπηρεσία!

Γιατί στα δύσκολα που έρχονται μπροστά μας, οι «μεσοβέζιδες», οι «όλοι το ίδιο είναι», θα είναι η Πέμπτη φάλαγγα στην πλάτη του κινήματος, θα είστε το μακρύ χέρι των πλουσίων. Γι’ αυτό, εάν είστε αποφασισμένοι να συνεχίσετε την βρωμοδουλειά σας, πάρτε τα μέτρα σας γιατί αυτήν τη φορά ο λαός δεν θα πιαστεί στην φάκα σας, γιατί ο λαός θα σας στείλει εκεί που σας αξίζει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ