Όλγα Αθανασιάδου – Νέδου: Ποτέ δεν παρέδωσε καθήκοντα η κυρία Τριανταφυλλίδου

0
69
TEST

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» η πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ), κυρία Όλγα Αθανασιάδου – Νέδου, διευκρίνισε ότι η πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ, κυρία Τριανταφυλλίδου Σοφία, όχι μόνο δεν θέλησε να της μεταδώσει την πείρα της, όπως ισχυρίζεται σε συνέντευξή της, όχι μόνο την έδιωξε όταν πήγε να ενημερωθεί, αλλά δεν παρέδωσε και ποτέ τα καθήκοντά της στην ίδια.

Η κυρία Αθανασιάδου τόνισε στη συνέντευξή της στην «Αγκίδα» ότι όχι μόνο ήθελε τη βοήθεια της κυρίας Τριανταφυλλίδου, αλλά αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης του δήμου την 1η Σεπτεμβρίου 2019 παρουσιάστηκε στο ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ για να γνωρίσει τους συνεργάτες της και για να μάθει από την απερχόμενη πρόεδρο ό,τι θα έπρεπε να γνωρίζει για να συνεχίσει το έργο της. Η κυρία Τριανταφυλλίδου όχι μόνο δεν θέλησε να βοηθήσει τη νέα πρόεδρο, αλλά ενώ η κυρία Αθανασιάδου εξέφρασε τη βούληση να παραβρίσκεται κάθε μέρα στο χώρο ώστε να εξοικειωθεί με τα καθήκοντά της, η κυρία Τριανταφυλλίδου την έδιωξε λέγοντάς της ότι η παρουσία δύο προέδρων δημιουργεί σύγχυση στους εργαζόμενους και της ζήτησε να μην ξαναπάει μέχρι να αναλάβει επίσημα. Η κυρία Αθανασιάδου, όπως είπε στη συνέντευξή της, σεβάστηκε την επιθυμία της απερχόμενης προέδρου και δεν ξαναπήγε παρά μόνο όταν αυτό αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, αφού μεσολάβησε και ένα περιστατικό το οποίο της έκανε φοβερά αρνητική εντύπωση. Η κυρία Αθανασιάδου συνέπεσε στον ίδιο χώρο με την κυρία Τριανταφυλλίδου δύο ημέρες μετά την ονομαστική εορτή της δεύτερης και όταν της πρότεινε το χέρι για να της ευχηθεί «χρόνια πολλά», η κυρία Τριανταφυλλίδου μπροστά σε άλλον κόσμο της γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Κατόπιν της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου η κυρία Όλγα Αθανασιάδου πήγε να αναλάβει καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου 2019 χωρίς η κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου να βρίσκεται στο ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ για να παραδώσει. Η κυρία Αθανασιάδου ενημερώθηκε για τα νέα της καθήκοντα από τη διευθύντρια του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ, αφού όπως τόνισε η απερχόμενη πρόεδρος δεν ήταν παρούσα για να την ενημερώσει για τη δουλειά που είχε κάνει και να τη συμβουλέψει για το τι θα έπρεπε να συνεχίσει και η ίδια. Ό,τι έμαθε η κυρία Αθανασιάδου για τη λειτουργία του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ το έμαθε από τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου νομικού προσώπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και από στελέχη Δημοτικών Κέντρων Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης άλλων δήμων στους οποίους απευθύνθηκε. Η κυρία Αθανασιάδου πρόσθεσε σε όλα αυτά το γεγονός ότι η κυρία Τριανταφυλλίδου πηγαίνει στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ μόνο κάθε 3η συνεδρίαση ώστε να μην διαγραφεί, παρά το ότι δηλώνει πως επιθυμεί να βοηθήσει με την πολυετή πείρα της.

Ολόκληρη η συνέντευξη της κυρίας Όλγας Αθανασιάδου Νέδου τις επόμενες ημέρες στην «Αγκίδα».

Αθανασιάδου Νέδου Όλγα: Πότε πρόλαβα να μετατρέψω σε κόλαση τα ΚΑΠΗ;!
Όλγα Νέδου Αθανασιάδου: Με μυστική ψηφοφορία εκλέγονται οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ
Συνέντευξη της κυρίας Όλγας Αθανασιάδου Νέδου, προέδρου του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ