Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΥπάρχει Ευοσμοκεντρική λειτουργία της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά δεν υπάρχει!!

Υπάρχει Ευοσμοκεντρική λειτουργία της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά δεν υπάρχει!!

Ρώτησαν τον κύριο Ζυγά, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Flash 99,4 αν υπάρχει Ευοσμοκεντρική αντίληψη και λειτουργία της διοίκησης Μανδαλιανού, όπως είπε σε συνέντευξή του στο ίδιο ραδιόφωνο ο κύριος Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του κυρίου Ζυγά. Ο κύριος Ζυγάς αφού είπε ότι ο κύριος Καϊτετζίδης λειτούργησε με συναισθηματισμό στη συνέντευξη (!), αφού είπε ότι είναι φυσικό οι Κορδελιώτες και οι Ελευθεριώτες να έχουν την αντίληψη πως υπάρχει Ευοσμοκεντρική διάθεση, τελικά είπε ότι ούτε στον Εύοσμο δεν έχει κάνει τίποτα η διοίκηση!

Και ο κύριος Καϊτετζίδης, σύμφωνα με τον κύριο Ζυγά, είχε δίκιο αφού λειτούργησε συναισθηματικά και όσοι Κορδελιώτες και Ελευθεριώτες αισθάνονται ότι υπάρχει Ευοσμοκεντρισμός έχουν δίκιο και στον Εύοσμο όπως και στο Κορδελιό δεν έχει κάνει τίποτα η διοίκηση Μανδαλιανού! Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα παραπάνω εκτός από Συριζιές;!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ