Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Άθληση σε … “απευθείας σύνδεση” από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Άθληση σε … “απευθείας σύνδεση” από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

0
Άθληση σε … “απευθείας σύνδεση” από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 “ΖΩΝΤΑΝΑ” ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ανταποκρινόμενη στις ανάγκες άθλησης των συμμετεχόντων στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου, σε μια περίοδο που λόγω των εκτάκτων συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού έχει ανασταλεί η λειτουργία των αθλητικών χώρων, διοργανώνει On line μαθήματα άσκησης σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση.

Πρόκειται για μια καινοτόμο πιλοτική δράση του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού, η οποία απευθύνεται στους εγγεγραμμένους ενήλικες αθλούμενους των προγραμμάτων “άθληση για όλους”, με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας Webex.

Η εξ αποστάσεως άθληση αφορά στην παρούσα φάση στα τμήματα αεροβικής, ορθοσωμικής, pilates και yoga και  πραγματοποιείται κατόπιν αποδοχής της πρόσκλησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και της εγκατάστασης  της εφαρμογής Cisco Webex.

“Ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες που σηματοδότησαν οι συνέπειες της νόσου COVID-19, λάβαμε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τους γυμναστές μας θέσαμε σε λειτουργία  πιλοτικά τμήματα ενηλίκων με ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση” τόνισε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας Μαρία Γαβαλά  και πρόσθεσε: “Τα δια ζώσης μαθήματα γυμναστικής, σίγουρα δεν μπορούν να αντικατασταθούν με τα αντίστοιχα εξ αποστάσεως, ωστόσο θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας με μοναδικά αποτελέσματα, δεδομένης της ιδιαίτερης συγκυρίας που βιώνουμε. Ευχόμαστε σύντομα να το επιτρέψουν οι συνθήκες και να επιστρέψουμε στη ζωή μας και ειδικότερα στην άθλησή μας, στους γνώριμους αθλητικούς χώρους”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης στα τηλέφωνα: 2310 574155 & 2310 700082.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου