Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣH Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή ευχαριστεί τους εργαζομένους για τη διανομή των προϊόντων...

H Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή ευχαριστεί τους εργαζομένους για τη διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, με την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ευχαριστεί θερμά το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, όσους στελεχώνουν το πρόγραμμα ΄΄ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΄΄ καθώς και τους εργαζομένους της νεοσύστατης κοινωνικής δομής ΄΄ΦΡΟΝΤΙΔΑ΄΄ για τη διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ στους ωφελούμενους:

«Στα πλαίσια του προγράμματος ΄΄ Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους ΄΄ (ΤΕΒΑ/FEAD), την Πέμπτη 9 Απριλίου η Αντιδημαρχεία Κοινωνικής Προστασίας και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ξεκίνησαν το μεγάλο έργο της κατ΄οίκον διάθεσης τροφίμων σε 2.500 δικαιούχους συνδημότες μας.

Κατά την υλοποίηση όλης της επιχείρησης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής που ήταν απαραίτητα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, όσους στελεχώνουν το πρόγραμμα ΄΄ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΄΄ καθώς και τους εργαζομένους της νεοσύστατης κοινωνικής δομής ΄΄ΦΡΟΝΤΙΔΑ΄΄.

Στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, μέλημά μας αποτελεί πρωτίστως η φροντίδα των συμπολιτών μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και με όσα μέσα διαθέτουμε να σταθούμε στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας».

Τα. Σ.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε τη διανομή τροφίμων σε 2.500 ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ