Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚάποιοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να κλείσει η περιπατητική της Τρίτση και...

Κάποιοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να κλείσει η περιπατητική της Τρίτση και μετά θα φταίει ο Μανδαλιανός

Κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό με τίποτα. Κάποιοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να κλείσει η περιπατητική ζώνη της Τρίτση, την οποίαν κάποιοι πολλοί συνάνθρωποί τους την έχουν ανάγκη ανοιχτή κι όχι κλειστή.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook ενός συντοπίτη μας που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε, χθες Κυριακή πήγε για άσκηση στην περιπατητική ζώνη της Τρίτση και περπάτησε λαμβάνοντας υπ’ όψιν, όπως ο ίδιος γράφει, τις οδηγίες του δήμου που είναι αναρτημένες στις κολώνες ανά τακτά διαστήματα της διαδρομής και που καλούν όσους κινούνται ανατολικά να περπατούν στην περιπατητική ζώνη (η ζώνη με το κόκκινο χρώμα τσιμέντου) και όσους κινούνται δυτικά στο πεζοδρόμιο (πλακόστρωτο).

Κινούμενος ο συμπολίτης μας στην περιπατητική ζώνη της Τρίτση συνάντησε άτομα που δεν τηρούσαν τις οδηγίες του δήμου. Τα ενημέρωσε γι’ αυτές, του είπαν ότι δεν γνώριζαν και συνέχισαν να περπατούν όπως πριν, παραβιάζοντας τις οδηγίες. Ο συμπολίτης μας μάλιστα απαριθμεί τρία άτομα διαφορετικών ηλικιών.

Ο ήλιος άρχισε να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε λιακάδα και η θερμοκρασία θα ανέβει. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν την περιπατητική ζώνη της Τρίτση θα πρέπει να συμμορφωθούν στις οδηγίες του δήμου, όπως κάνει η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων που γυμνάζονται στο συγκεκριμένο χώρο. Αν δεν το κάνουν η περιπατητική της Τρίτση θα κλείσει και μετά θα λένε ότι φταίει ο Μανδαλιανός γιατί είναι κακός.

Περ.

Πρέπει να βοηθήσουν οι πολίτες για να μείνει ανοιχτή η περιπατητική ζώνη της Τρίτση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ