Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚοντά σε απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιπατητική ζώνη της Α. Τρίτση

Κοντά σε απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιπατητική ζώνη της Α. Τρίτση

Φωτογραφία αρχείου

Στη λήψη μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην περιπατητική διαδρομή της οδού Α. Τρίτση προσανατολίζεται ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης των κινδύνων διασποράς του κορωνοϊού, λόγω της αυξημένης κίνησης πεζών, περιπατητών και αθλούμενων που παρουσιάζεται στην εν λόγω ζώνη.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς σύμφωνα με τις αυτοψίες κλιμακίων τόσο της Δημοτικής Αστυνομίας όσο και της ΕΛΑΣ, αλλά και τις καταγγελίες πολλών δημοτών, τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται εικόνες συνωστισμού στη διαδρομή της Αντώνη Τρίτση . «Θα αναγκαστούμε εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να προβούμε δυστυχώς στην εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουμε το δήμο μας από κάθε εστία διάδοσης και διασποράς του ιού» τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, επισημαίνοντας ότι «Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές πρέπει όλοι να συνεργαστούμε και να επιδείξουμε συνέπεια στις οδηγίες προστασίας της δημόσιας υγείας, μένοντας στο σπίτι». 

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Δυστυχώς έχουν δίκιο ο δήμαρχος, η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία για την κατάσταση στην περιπατητική ζώνη της οδού Αντώνη Τρίτση, αφού ακριβώς αυτές τις πληροφορίες έχει και η «Αγκίδα».

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει χώρους για να περπατήσει ο κόσμος και η Τρίτση δεν πρέπει να κλείσει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ