Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν βρήκαμε απείθαρχους και ασυνείδητους

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν βρήκαμε απείθαρχους και ασυνείδητους

Περπατώντας σε κεντρικούς δρόμους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στη 1:00 η ώρα το μεσημέρι δεν βρήκαμε τους απείθαρχους και ασυνείδητους για τους οποίους μιλούν διάφορα τηλεοπτικά κανάλια. Η κίνηση ήταν πάρα πολύ μικρή. Υπήρχε μια σχετική κίνηση στους δρόμους αφού ο κόσμος πηγαίνει για ψώνια, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συναντήσαμε την εικόνα που παρουσιάζουν διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του γεγονότος ότι μεγάλοι και παιδιά εφαρμόζουν τις οδηγίες του κράτους και αποφεύγουν τις μετακινήσεις είναι ότι συναντήσαμε το διπλό λεωφορείο της γραμμής 32 πάνω στην Καραολή και Δημητρίου με δύο επιβάτες! Στο συγκεκριμένο σημείο τέτοια ώρα και τέτοια μέρα οι επιβάτες θα έπρεπε να είναι στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες. Το ίδιο θέαμα αντικρύσαμε και στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης από την πεζογέφυρα της οδού Ολυμπιάδος. Ήταν στιγμές που η περιφερειακή οδός με κατεύθυνση στη Μακρυγιάννη δεν είχε ούτε ένα αυτοκίνητο.

Ήταν επιπλέον στιγμές που η περιφερειακή οδός με κατεύθυνση τη Μαιάνδρου επίσης δεν είχε ούτε ένα αυτοκίνητο και αυτά στη 1:30 το μεσημέρι.

Στην Τρίτση, που συνήθως περπατάει πολύς κόσμος, ο αριθμός των αθλουμένων ήταν πολύ μικρός και οι περισσότεροι περπατούσαν κατά μόνας ή το πολύ σε ζευγάρια, ενώ τα υπαίθρια γυμναστήρια ήταν σφραγισμένα από τον δήμο.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η κίνηση στη 1:00 η ώρα το μεσημέρι δεν φανέρωνε απειθαρχία και ασυνειδησία των πολιτών, άλλωστε τα μέτρα πρέπει να εφαρμόζονται κατά γράμμα για να ξεπεραστεί η πανδημία χωρίς να ζήσουμε αυτά που ζει η Ιταλία.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ