Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΞεκίνησε ενημερώσεις για τον κοροναϊό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου...

Ξεκίνησε ενημερώσεις για τον κοροναϊό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Ενημερώσεις για τον κοροναϊό ξεκίνησε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Οι ενημερώσεις ξεκίνησαν σήμερα την ίδια ώρα που έκαναν την ενημέρωση ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Την ενημέρωση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκαναν διαδικτυακά ο καθηγητής μπουρδολογίας Βαγγέλης Πόρδας και ο τομεάρχης κηραλοιφών Γεώργιος Βυζαντινός.

Στη σημερινή πρώτη ενημέρωση ο καθηγητής κύριος Πόρδας απεφάνθη ότι δεν συμβαίνει τίποτα με τον κοροναϊό και ότι όλα όσα ακούγονται είναι βλακείες. Κάλεσε δε τον κόσμο να μην φοβάται και να κάνει μπάνιο με χλωρίνη για να προφυλαχτεί από τον ιό. Ο κύριος Βυζαντινός από τη δική του πλευρά δεν είχε καμία ένσταση για το ότι δεν συμβαίνει τίποτα ή για το ότι το μπάνιο με χλωρίνη προφυλάσσει από τον κοροναϊό, αλλά τόνισε πως η χλωρίνη τραβάει τις κατσαρίδες!

Επόμενη ενημέρωση για τον κοροναϊό στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όταν οι δύο πορδολόγοι θα ξαναφάνε φασολάδα και θα έχουν την ανάγκη να εκτονωθούν!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ