Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚοινωνικά ανεύθυνη η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κοινωνικά ανεύθυνη η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ο Γιάννης Καμαρινός με ανάρτησή του στην σελίδα της παράταξής του στο facebook πριν από λίγο κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου ως κοινωνικά ανεύθυνη γιατί ενώ οι άλλοι δήμοι έχουν ριχτεί στη μάχη για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φιγουράρουν απλά ανακοινώσεις. Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καμαρινού είναι η παρακάτω:

«Η Ανθρωπότητα σε κρίση υγείας. Οι άνθρωποι ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας ξεχωριστά, δοκιμάζονται. Κυβερνήσεις, επιστημονικοί φορείς και οργανισμοί κάθε μορφής, μεταξύ των οποίων και οι Δήμοι, δίνουν μάχες στο πλευρό των πολιτών τους, των δημοτών τους να ξεπεραστεί η κρίση πιο ανώδυνα. Συμβουλεύουν, ενημερώνουν είναι στις επάλξεις με σειρά έργων.

Καθαριότητα, προληπτικές απολυμάνσεις σχολείων, δημοτικών χώρων και πάρκων, απολυμάνσεις και αναστολή λειτουργίας δημοτικών δομών όπου προσέρχεται πολύς κόσμος, ενημέρωση και συμπαράσταση πολιτών.

Βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε στις ιστοσελίδες των μεγάλων πληθυσμιακά δήμων τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τον δικό μας δήμο Κορδελιού-Ευόσμου όπου στην επίσημη ιστοσελίδα του, φιγουράρουν απλά ανακοινώσεις, όταν άλλοι δήμοι έχουν στήσει ολόκληρα στρατηγεία και είναι ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Τελικά δεν αποδεικνύονται μόνο ΛΙΓΟΙ ως πολιτικά πρόσωπα να ασκήσουν διοίκηση. Το απέδειξαν και στο παρελθόν ορισμένοι. Αποδεικνύονται και κοινωνικά ανεύθυνοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός μεγάλου δήμου.

Εμείς θα είμαστε εδώ, στην διάθεση κάθε πολίτη, κάθε δημότη να ακούσουμε τα προβλήματα του και να δρομολογήσουμε τις απαραίτητες νόμιμες λύσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ