Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ καταγγέλλει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ καταγγέλλει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης με την οποία καταγγέλλει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την απόφαση διανομής των προϊόντων ΤΕΒΑ, για τη συνταγογράφηση φαρμάκων όσον αφορά τα μέλη των ΚΑΠΗ και για τις μετακινήσεις υπαλλήλων και καλεί τους εργαζομένους να ενημερώνουν τον Σύλλογο για αυθαιρεσίες της διοίκησης προκειμένου να παρέμβει. Η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

«ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ. Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟ ΕΟΔΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΠΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  • ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ
  • ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
  • ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
  • ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ».

Σκληρή απάντηση του αντιδημάρχου Κώστα Σωτηράκη στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ
Δεν θα γίνει διανομή προϊόντων στους απόρους από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ