Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπαίτηση μονιμοποίησης των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς που εργάζονται με ΕΣΠΑ

Απαίτηση μονιμοποίησης των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς που εργάζονται με ΕΣΠΑ

Η ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ θα χορηγήσει τελικά στους εργαζομένους, που δουλεύουν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς, βεβαίωση ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ) μετά από πρόταση της διοίκησης του δήμου, που εκφράστηκε από την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κυρία Όλγα Αθανασιάδου Νέδου. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός και οι αντιδήμαρχοι, Κώστας Σωτηράκης και Χρήστος Δεμερτζής.

Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ ψήφισε ομόφωνα την πρόταση του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, να προωθηθεί στο δημοτικό συμβούλιο πρόταση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ, βάσει της οποίας ο δήμαρχος θα εξουσιοδοτηθεί ώστε σε συνεργασία με τους άλλους δημάρχους να απαιτήσουν στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας να παρθεί πολιτική απόφαση μονιμοποίησης των εργαζομένων που δουλεύουν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, προκειμένου να σταματήσει και η ομηρία τους και η ταλαιπωρία τους με τις δικαστικές διαμάχες.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ