Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣO δήμαρχος έθεσε τον εαυτό του, ως γιατρός, στη διάθεση του Κέντρου...

O δήμαρχος έθεσε τον εαυτό του, ως γιατρός, στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της μονάδας για τον κορωνοϊό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με τη Διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας, εξέφρασε την αυξημένη επαγρύπνηση των δημοτικών υπηρεσιών, οι οποίες είναι έτοιμες  να συνδράμουν στην επιχειρησιακή ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας. 

Μάλιστα ο Δήμαρχος έθεσε, ως γιατρός, τον εαυτό του στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, εκφράζοντας τη βούλησή του να συνδράμει με την επιστημονική του ιδιότητα, εθελοντικά, στην εξυπηρέτηση των πολιτών που προσέρχονται για να εξεταστούν.

“Οι υγειονομικές μονάδες και οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε  εγρήγορση και είναι έτοιμες να αντεπεξέλθουν σε ενδεχόμενες ανάγκες που θα προκύψουν” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όλους τους δημότες να επιδείξουν “ψυχραιμία και όχι πανικό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας με υπευθυνότητα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής”.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Είναι αξιέπαινος ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ