Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραιτήθηκε από Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και από δημοτικός σύμβουλος ο κύριος...

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και από δημοτικός σύμβουλος ο κύριος Αμανατιάδης

Ο κύριος Κώστας Αμανατιάδης παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης και από δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, γιατί η αντιπολίτευση είχε πολλές ερωτήσεις όσον αφορά το δάνειο που θα συνάψει η Δημοτική Επιχείρηση για να πληρώσει δεδουλευμένα πρώην εργαζομένων της! Ο κύριος Αμανατιάδης έκανε τη δήλωση της παραίτησης και αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, αφού πρώτα απείλησε ότι θα στείλει στον εισαγγελέα όλη την προηγούμενη διοίκηση για θέμα άσχετο με αυτό που συζητούνταν και είχε να κάνει με την μη άσκηση ένδικων μέσων από τη διοίκηση Σούλα για κάποια υπόθεση.

Ο κύριος Αμανατιάδης έκανε αυτές τις δηλώσεις πολύ εκνευρισμένος, χτυπώντας το έδρανο σαν και έπρεπε η αντιπολίτευση να αποδεχτεί τη σύναψη δανείου χωρίς να κάνει ερωτήσεις. Δεν ξέρουμε βέβαια αν τελικά ο κύριος Αμανατιάδης ήταν εκνευρισμένος με τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης ή με τα αντιφατικά που έλεγαν οι συνάδελφοί του της διοίκησης για το θέμα. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, που κλήθηκαν να μιλήσουν για το θέμα, έδειχναν σαν να μην είχαν συνεννοηθεί και σαν να μην είχαν κάνει προεργασία για να μιλήσουν για το θέμα και επιπλέον με τις τοποθετήσεις τους ήγειραν ερωτήματα, που η αντιπολίτευση όφειλε να διατυπώσει.

Η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος επί πολλή ώρα κούρασε όλο το δημοτικό συμβούλιο, αλλά ο κύριος Αμανατιάδης όφειλε να κρατήσει την ψυχραιμία του, περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον. Αντ’ αυτού ο κύριος Αμανατιάδης παραιτήθηκε και πηγαίνει τη διοίκηση Σούλα στον εισαγγελέα.

Τα. Σ.

Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κυρίου Αμανατιάδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ