Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑνακοίνωση του Συλλόγου ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων ν. Θεσσαλονίκης για το συνέδριο...

Ανακοίνωση του Συλλόγου ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων ν. Θεσσαλονίκης για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Φωτογραφία αρχείου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης με την οποία ζητάει γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ με βάση το καταστατικό της,  χωρίς αντιπροσώπους «μαϊμούδες»  και κρατική καταστολή. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στις 18 Φλεβάρη, με την μαζικότητα τους και την  συμμετοχή εργαζομένων, που για πρώτη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σωματείου μας,  γέμισαν με αισιοδοξία όλους τους εργαζόμενους, που αγωνίζονται ενάντια στον νόμο – λαιμητόμο για την κοινωνική ασφάλιση.

Στην απέναντι πλευρά η ηγεσία και ομάδα της ΓΣΕΕ φρόντισε να δείξει πάλι το απεργοσπαστικό της πρόσωπο. Όλη η διαφημιστική της καμπάνια δεν καλούσε στην απεργία, αλλά στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου παρωδία.

Θέλουν να κάνουν ένα συνέδριο λίγων ωρών με την παρουσία του πρωθυπουργού, υπουργών, εισαγγελέων και ΜΑΤ μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να κρατήσουν τις θεσούλες τους, να κάνουν συνέδρια σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ζωσμένα με τις δυνάμεις καταστολής απέναντι στους «εχθρούς» εργαζόμενους.

Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους εργαζόμενους να αντιληφθούν μια και καλή τον ρόλο των εργατοπατέρων,  που στήνουν συνέδρια με νόθους αντιπροσώπους, υπό την υψηλή εποπτεία κυβέρνησης,  εισαγγελέων  και  ΜΑΤ.

Να διεκδικήσουμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ με βάση το καταστατικό της,  χωρίς αντιπροσώπους «μαϊμούδες»  και κρατική καταστολή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ