Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕργαζόμενοι του δήμου κέρδισαν στα δικαστήρια ψίχουλα και έχασαν στη μάχη ολόκληρο...

Εργαζόμενοι του δήμου κέρδισαν στα δικαστήρια ψίχουλα και έχασαν στη μάχη ολόκληρο τον φούρνο…

Μερικοί κουνάν το δάχτυλο σε εργαζομένους του δήμου γιατί με δικές τους ενέργειες κατάφεραν να κερδίσουν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια μερικά ψίχουλα και απαιτούν γι’ αυτό τυφλή υπακοή. Τα ψίχουλα που κέρδισαν οι εργαζόμενοι με τις ενέργειες αυτών των πονηρών, που τους κουνάν το δάχτυλο, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το τυράκι στη φάκα, αφού με άλλα που έκαναν ή δεν έκαναν αυτοί οι ίδιοι που κουνάν το δάχτυλο, όταν επί χρόνια ολόκληρα οι κυβερνήσεις έκαναν μετωπική εναντίον τους επίθεση, οι εργαζόμενοι έχασαν ολόκληρο τον φούρνο! Ας μην θεωρούν, λοιπόν, οι εργαζόμενοι τους εαυτούς τους υποχρεωμένους σ’ αυτούς που τους κουνάν το δάχτυλο κι ας τους γυρίσουν την πλάτη.

Τα ψίχουλα που κέρδισαν στα δικαστήρια ήταν για να βλέπουν το δέντρο και να χάσουν το δάσος, να χάσουν δηλαδή ολόκληρο τον φούρνο. Τα χρόνια που οι εργαζόμενοι του δήμου επαναπαύτηκαν περιμένοντας τις αποφάσεις των δικαστηρίων για να κερδίσουν ένα, δύο ή τρία χιλιάρικα ευρώ, θα έπρεπε να δίνουν μάχες για να μην χάσουν οριστικά τον 13ο και τον 14ο μισθό, για να μην χάσουν επιδόματα που δικαιούνταν και τα οποία τελικά έχασαν. Αυτοί που τους κουνάν το δάχτυλο, γιατί τους βοήθησαν στα δικαστήρια να κερδίσουν μερικά χιλιάρικα, ήταν οι ίδιοι που με τον τρόπο τους έβαλαν πλάτη στο κράτος για να τους στερήσει πολλές δεκάδες χιλιάρικα από δώρα και επιδόματα. Ας τους γυρίσουν την πλάτη και ας μην τους επιτρέψουν άλλο να τους κουνούν το δάχτυλο.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ