Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈνα μπουκάλι σαμπουάν εξαιτίας του Δεμερτζή μετά το έθιμο της Κλαδαριάς -...

Ένα μπουκάλι σαμπουάν εξαιτίας του Δεμερτζή μετά το έθιμο της Κλαδαριάς – Καψαλιάς!

Δέκα φορές λούσαμε το κεφάλι μας για να φύγουν οι στάχτες και η μυρωδιά! Ένα ολόκληρο μπουκάλι σαμπουάν ξοδέψαμε εξαιτίας του Δεμερτζή που ανέβαινε στα γύρω δέντρα, έκοβε κλαδιά και τα πετούσε στη φωτιά! Η φωτιά του Δεμερτζή στάχτιζε (σαν να λέμε χιόνιζε) συνεχώς τα κεφάλια μας! Αναφερόμαστε στο αποκριάτικο έθιμο της Κλαδαριάς- Καψαλιάς που έλαβε πριν από λίγο χώρα στο θεατράκι του πεζόδρομου του Ελευθερίου Κορδελιού.

Τα παραπάνω είναι σκωπτικά, όπως και το έθιμο, για να πειράξουμε τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, Χρήστο Δεμερτζή, που περιφερόταν στην εκδήλωση πολύ αγχωμένος. Η εκδήλωση ήταν πολύ ωραία, ο κόσμος ψυχαγωγήθηκε από τα συγκροτήματα και κατόπιν χόρεψε με πολύ κέφι. Άφθονες τσιγαρίδες, άφθονο κρασί και πολύ κέφι, άφησαν ικανοποιημένους τους εκατοντάδες δημότες που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Όσοι δεν παραβρέθηκαν στο θεατράκι και προτίμησαν το ποδόσφαιρο απλά… έχασαν!

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο πρώην δήμαρχος, Στάθης Λαφαζανίδης, οι αντιδήμαρχοι, Νέστορας Λαφαζανίδης, Αθηνά Παμπουκίδου και ο Χρήστος Δεμερτζής, εξαιτίας του οποίου ξοδέψαμε ένα μπουκάλι σαμπουάν!! Παρών επίσης ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Φουρκιώτης και ο νυν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Κώστας Αμανατιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναθαναηλίδης Λεωνίδας, Σταυρίδης Γιώργος, Αθανασιάδου Νέδου Όλγα, η ειδική συνεργάτης του δήμου, Βούγια Όλγα. Όσους τυχόν δεν είδαμε τους ζητάμε συγνώμη.

Σ.Μ.

Την παράσταση στο έθιμο της Κλαδαριάς – Καψαλιάς έκλεψε όμως η παρουσιάστρια…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ