Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕιδικοί συνεργάτες του δημάρχου ήθελαν να γίνουν και κάποιοι που λάσπωσαν τον...

Ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου ήθελαν να γίνουν και κάποιοι που λάσπωσαν τον δήμο!

Τελικά μεγάλη ουρά είχε δημιουργηθεί έξω από το γραφείο του δημάρχου για τις θέσεις των ειδικών συνεργατών και την μαθαίνουμε από την πίκρα που βγάζει ο κάθε πικραμένος στο facebook. Ανάμεσα σ’ αυτούς που ήθελαν να γίνουν ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου και άνθρωποι που λάσπωσαν τον δήμο, έχοντας αναλάβει εργολαβία να πετούν στο διαδίκτυο όλες τις λάσπες που εκτοξεύονταν σε βάρος των υπαλλήλων και των αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Πολύ επιθετικά μάλιστα εγκαλούν τον Μανδαλιανό γιατί πήρε άλλους και δεν πήρε αυτούς. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις συκοφαντών και ψευταράδων, είμαστε σίγουροι ότι όποιους και να έπαιρνε ο δήμαρχος θα ήταν καλύτεροι από αυτούς. Άνθρωποι που δημοσίευαν και ξαναδημοσίευαν εκείνες τις βρωμιές για την τρύπα των 14 εκατομμυρίων ευρώ στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και άλλες βρωμερές συκοφαντίες.

Γιατί να τους προσλάμβανε ο Μανδαλιανός; Για να αρχίσουν να καταγγέλλουν τον δήμο και οι ίδιοι και αυτή τη φορά ως ειδικοί συνεργάτες του δήμου; Αυτοί οι πονηροί που κατηγορούν τον δήμαρχο ότι δεν τους έκανε ειδικούς συνεργάτες και οι οποίοι κατασυκοφάντησαν τον δήμο, ζήτησαν συγνώμη για τις χυδαίες συκοφαντίες τους, οι οποίες κατέρρευσαν στη Δικαιοσύνη; Όσο για τις μπούρδες περί αξιοκρατίας που ζητούν από τον δήμαρχο αυτοί οι συκοφάντες του δήμου, μόνο κύματα γέλωτος δημιουργούν αφού πολύ αξιοκρατικά κατέστρεψαν τη λειτουργία του δήμου με την αναπαραγωγή συκοφαντικών καταγγελιών. Το μόνο που λείπει από αυτόν τον δήμο είναι να αρχίσουν τις διαμαρτυρίες και καταγγέλλοντες γιατί δεν τους έκανε ειδικούς συνεργάτες ο Μανδαλιανός.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ