Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Ζυγάς κάλεσε τη διοίκηση του δήμου και τον δήμαρχο να...

Ο κύριος Ζυγάς κάλεσε τη διοίκηση του δήμου και τον δήμαρχο να μην δουλεύουν τον κόσμο!

Ο κύριος Νίκος Ζυγάς, επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου,  κάλεσε τη διοίκηση του δήμου και τον δήμαρχο να μην δουλεύουν τον κόσμο! Γιατί κατά τη γνώμη του κυρίου Ζυγά ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου κοροϊδεύουν τον κόσμο; Επειδή ο δήμαρχος προσλαμβάνει ειδικούς συνεργάτες της αρεσκείας του! Μα αυτό το δικαίωμα του το δίνει ο νόμος! Αυτό το δικαίωμα το αναγνώρισε στον δήμαρχο και ο κύριος Ζυγάς. Γιατί τότε διαμαρτυρόταν ο κύριος Ζυγάς και καλούσε τη διοίκηση και τον δήμαρχο να μην δουλεύουν τον κόσμο; Επειδή η διοίκηση προκήρυξε τη θέση! Η ένσταση του κυρίου Ζυγά βρισκόταν στο γιατί να προκηρυχθεί μια θέση και να ζητώνται βιογραφικά εάν ο δήμαρχος θα πάρει τελικά αυτόν που ο ίδιος θέλει. Τι κι αν ο δήμαρχος, τι κι αν ο αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης, τι κι αν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξήγησαν στον κύριο Ζυγά ότι ο δήμαρχος κινεί τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο. Δηλαδή η διαδικασία για την οποία κατηγορούσε ο κύριος Ζυγάς τον κύριο Μανδαλιανό προβλέπεται από το νόμο. Αν κάποιος λοιπόν κοροϊδεύει τον κόσμο είναι ο νομοθέτης και όχι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός. Στο κάτω της γραφής το κόμμα που στηρίζει την παράταξη του κυρίου Ζυγά, βρέθηκε πέντε σχεδόν χρόνια στη διακυβέρνηση. Ας άλλαζε αυτόν τον νόμο κοροϊδία.

Δεν έφτανε όμως που ο κύριος Ζυγάς κατηγόρησε τη διοίκηση για κοροϊδία, πήρε το λόγο και ο κύριος Μπαλτάς από την παράταξη του κυρίου Ζυγά, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αν ο νομοθέτης ήθελε να προσλαμβάνει ο δήμαρχος αυτούς που ήθελε ως ειδικούς συνεργάτες δεν θα επέβαλε να περνούν οι αναμορφώσεις από το δημοτικό συμβούλιο!! Ο νομοθέτης όμως επιβάλει να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο η αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Δεν επιβάλει να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο τα ονόματα των ειδικών συνεργατών. Αυτό που συζητιόταν στο δημοτικό συμβούλιο ήταν το δικαίωμα του δήμου να έχει οκτώ συνεργάτες και όχι πέντε και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να επιβάλει τη συζήτηση των ονομάτων των ειδικών συνεργατών! Ο κύριος Μπαλτάς μάλιστα δήλωσε πως θα ψηφίσει λευκό, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει εισήγηση από τον δήμαρχο για τις επιλογές του στις θέσεις των ειδικών συνεργατών, προκειμένου να ψηφίσει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού!

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας η παράταξη Ζυγά ψήφισε ως εξής: Ο κύριος Ζυγάς και ο κύριος Καϊτετζίδης ψήφισαν υπέρ της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, ενώ ο κύριος Μπαλτάς ψήφισε παρών!

Τα. Σ.

Ο Παναγιώτης Πετρίδης ειδικός συνεργάτης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
«Αργόμισθοι ειδικοί συνεργάτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ