Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑθώοι τρεις υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και όχι λόγω αμφιβολιών

Αθώοι τρεις υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και όχι λόγω αμφιβολιών

Σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης δικάστηκαν τρεις υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για συκοφαντική δυσφήμιση. Και οι τρεις υπάλληλοι αθωώθηκαν και αθωώθηκαν όχι λόγω αμφιβολιών. Αυτό το τονίζουμε γιατί κατακίτρινες φυλλάδες που λάσπωσαν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τους υπαλλήλους και τους αιρετούς του στο παρελθόν με δημοσιεύματα για σκάνδαλα και ατασθαλίες, συνεχίζουν το ίδιο βιολί. Γράφουν πως οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου απαλλάχτηκαν λόγω αμφιβολιών, ενώ αυτό είναι αναληθές. Απορούμε από που έμαθαν τέτοιο πράγμα. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να αθωωθούν οι τρεις υπάλληλοι και αυτή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου και όχι λόγω αμφιβολιών, όπως γράφεται. Το «λόγω αμφιβολιών» το λέει ο πρόεδρος του δικαστηρίου και κανείς άλλος και ο πρόεδρος δεν είπε τέτοιο πράγμα.

Μαζί με τους τρεις υπαλλήλους δικάζονταν ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης και ο πρώην αντιδήμαρχος Λάζαρος Κατσιάς. Ο κύριος Κατσιάς αθωώθηκε, ενώ ο κύριος Λαφαζανίδης καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκισης. Στον κύριο Λαφαζανίδη θα αναφερθούμε ξεχωριστά γιατί για μια ακόμα φορά συκοφαντείται βάναυσα από τα ίδια Μέσα Ενημέρωσης, αφού και αυτός δεν καταδικάστηκε για τους λόγους για τους οποίους γράφουν. Μάλιστα ο Στάθης Λαφαζανίδης καταδικάστηκε σε πολύ μικρή ποινή που ο ίδιος ζήτησε να αυξηθεί σε έξι μήνες, προκειμένου να μπορέσει να κάνει έφεση, αφού σε ποινές κάτω των έξι μηνών δεν μπορεί να γίνει έφεση. Αυτό όμως δεν το γράφουν για να ξαναλασπώσουν τον πρώην δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Στάθη Λαφαζανίδη.

Μεγάλη σημασία έχει επίσης όλο το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου, το οποίο θα δημοσιεύσουμε όταν εκδοθεί επίσημα, για να πάψουν να πανηγυρίζουν αυτοί που τζάμπα πανηγυρίζουν και να πάψουν να συκοφαντούν αυτοί που κατ’ επανάληψη συκοφαντούν.

Τα. Σ.

Τα Μέσα Ενημέρωσης που λασπώνουν τον Λαφαζανίδη…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ