Για δείτε ποιος κατήγγειλε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για σκάνδαλα άλλων διαστάσεων…

0
13
TEST
Στιγμιότυπο από το ταξίδι σε άλλη διάσταση

Για δείτε ποιος άλλος κατήγγειλε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για σκάνδαλα! Για δείτε ποιος άλλος διαπόμπευσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου στο πανελλήνιο με ερώτησή του Κοινοβούλιο! Ο Παύλος Χαϊκάλης, αυτός ο γίγαντας της υποκριτικής και της πολιτικής. Ο Παύλος Χαϊκάλης σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν μίλησε για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τον οποίον δεν τον γνώριζε πριν την ερώτησή του στη Βουλή και τον ξέχασε μετά από αυτήν, αλλά μίλησε για το ομορφότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου! Ποιο είναι το ομορφότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου κατά τον Παύλο Χαϊκάλη; Ο θάνατος.

Είπε για την ακρίβεια στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Dot» ο Παύλος Χαϊκάλης: «Ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο ενώ ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου απλά δεν το ξέρει. Φεύγοντας ο άνθρωπος δεν πεθαίνει. Ο άνθρωπος νομίζει ότι πεθαίνει και σταματάνε τα πάντα, δεν πεθαίνει. Τίποτα δεν υπάρχει στο σύμπαν το οποίο να είναι νεκρό. Απλώς συνεχίζει σε μια άλλη διάσταση».

Μην ανησυχείτε και μην στεναχωριέστε που θα πεθάνετε γιατί με τον θάνατό σας θα πορευτείτε σε τόπους και γαλαξίες μακρινούς και θα δείτε πράγματα που δεν τα είχατε δει στη ζωή σας, αφού έτσι μας λέει ο Παύλος Χαϊκάλης. Και αυτός ο άνθρωπος που μετά το θάνατο θα συνεχίσει τη ζωή σε άλλη διάσταση, κατήγγειλε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για σκάνδαλα. Προφανώς επρόκειτο για σκάνδαλα άλλων διαστάσεων!!

Θεόφραστος Ασκλήπης