Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΘυμωμένος και εξοργισμένος με τη διοίκηση Σούλα δηλώνει ο Γιάννης Καμαρινός

Θυμωμένος και εξοργισμένος με τη διοίκηση Σούλα δηλώνει ο Γιάννης Καμαρινός

Ο Γιάννης Καμαρινός με ανάρτησή του στο facebook, πριν από μερικά λεπτά, δηλώνει θυμωμένος και εξοργισμένος με τη διοίκηση του Πέτρου Σούλα, γιατί κατά τη διετία 2017-2018 το μόνο έργο της ήταν η έκδοση ενός Λευκώματος με την ιστορία του δήμου που κόστισε 65.000 ευρώ για 2.500 αντίτυπα, τη στιγμή που οι γονείς αναγκάζονται να βάφουν τα σχολεία και να πληρώνουν τα άλλα έξοδα του σχολείου, τα οποία θα έπρεπε να πληρώνει ο δήμος. Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καμαρινού στο facebook είναι η παρακάτω:

«Θυμωμένος και Εξοργισμένος!
Αυτό είναι το έργο της διοίκησης 2017-2018.
Οι γονείς να αναγκάζονται να βάψουν μόνοι τους τα σχολεία και να αγοράζουν τα αναλώσιμα οι ίδιοι για τα παιδιά τους.
Όταν τα προβλήματα στο Δήμο μας να είναι τόσα πολλά η διοίκηση επέμενε να εκδώσει το συγκεκριμένο βιβλίο το οποίο κόστισε για 2500 έντυπα 65.000€.
Τα συμπεράσματα δικά σας».

Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας και διανεμήθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους τα Λευκώματα για την ιστορία τους δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στα οποία αναφέρεται ο κύριος Καμαρινός στην ανάρτησή του στο facebook. Ο Γιάννης Καμαρινός δήλωσε ότι θα δωρίσει το Λεύκωμα σε κάποιον δημότη και δεν θα το κρατήσει, γιατί δεν μπορεί να κρατήσει κάτι που κόστισε τόσο ακριβά στους δημότες ενός δήμου με τόσα προβλήματα.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ