Αυτοί που έκαναν την καταγγελία για το σκάνδαλο των 14 εκατομμυρίων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν όνομα

0
15
TEST

Αυτοί που έκαναν την καταγγελία για την ύπαρξη τρύπας 14 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχουν όνομα και τους ξέρει όλος ο κόσμος. Επειδή όμως είναι τόσο γενναίοι και τόσο κιμπάρηδες που αν γράψουμε τα ονόματά τους, όχι μόνο δεν θα το παραδεχτούν αλλά θα τρέχουν να κάνουν αγωγές και να ζητούν κι από πάνω αποζημιώσεις για τα όσα βρώμικα και συκοφαντικά διέδιδαν ισχυριζόμενοι ότι λέμε ψέματα, θα γράψουμε μόνο τα ονόματα αυτών που φανερώθηκαν. Αυτοί λοιπόν που πέταξαν τη λάσπη για κλεψιμαίικα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασαν αυτήν την προβοκάτσια μέχρι τη Βουλή, χωρίς να διερευνήσουν καθόλου, χωρίς να ρωτήσουν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, χωρίς να ρωτήσουν καν τους εκλεγμένους του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν περιορίστηκαν στην Πανελλήνια διαπόμπευση των αιρετών και των υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν πανελλαδικό έλεγχο των εσόδων των ΟΤΑ Α’ βαθμού στο πλαίσιο των  ρυμοτομικών πράξεων που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα, πανελλαδικό έλεγχο των εσόδων των ΟΤΑ Α’ βαθμού στο πλαίσιο των αδειών εκσκαφής και χρήσης δημοτικού υπεδάφους που εκδόθηκαν και χορηγήθηκαν μέχρι σήμερα,  πανελλαδικό έλεγχο των εσόδων των ΟΤΑ Α’ βαθμού στο πλαίσιο της μέχρι σήμερα αξιοποίησης (πώλησης και παράδοσης) ανακυκλώσιμων αστικών αποβλήτων, προκειμένου να βρουν τρύπες δισεκατομμυρίων ευρώ στους ΟΤΑ και να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι ψήφιζαν μνημόνια, ενώ είχαν τάξει ότι θα τα σκίσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν περιόρισε τις συκοφαντίες του ούτε στα παραπάνω. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε τη συκοφαντική εκστρατεία του σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ρωτώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη πώς έχει στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας έναν δήμαρχο ο οποίος εμπλέκεται σε διερεύνηση σκανδάλου! Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σημαία του μια ανυπόστατη καταγγελία για ένα σκάνδαλο 14 εκατομμυρίων ευρώ και πάνω σ’ αυτό στήριζε την κυβερνητική του τακτική, προσπαθώντας να παρουσιάσει ως διεφθαρμένο το Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού είχε στις τάξεις του έναν δήμαρχο ο οποίος εμπλεκόταν σε διερεύνηση σκανδάλου, σκανδάλου όμως που φώναζε από μακριά ότι ήταν μια ελεεινή προβοκάτσια, την οποία μόνο οι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να υιοθετήσουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των τυχοδιωκτισμών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να σπιλωθούν αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για μια εντελώς φανταστική και προβοκατόρικη ιστορία την οποία τελικά η Δικαιοσύνη έστειλε στο αρχείο. Αυτήν την βρωμερή προβοκάτσια του δήθεν σκανδάλου των 14 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του, καθώς επίσης και κάποια συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με κάποιους κονδυλοφόρους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους με εξειδίκευση στην προβοκάτσια. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως ξεχνάμε τους φυσικούς αυτουργούς της προβοκάτσιας, οι οποίοι ταλαιπωρούν το δήμο με τις ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες καταγγελίες τους για πάρα πολλά χρόνια.

Βασίλης Κιμ.

Στο αρχείο το «σκάνδαλο» των 14 εκατομμυρίων ευρώ στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης