Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΕάν το πρωτάθλημα είχε διακοπεί σήμερα δεν θα υπήρχε ο νεκρός…

Εάν το πρωτάθλημα είχε διακοπεί σήμερα δεν θα υπήρχε ο νεκρός…

Φωτογραφία αρχείου

Εάν οι διαιτητές δεν πιέζονταν να σφυρίξουν αυτό το Σαββατοκύριακο, εάν οι διαιτητές δεν πιέζονταν να αναστείλουν την αποχή τους, εάν οι πρόεδροι των ΠΑΕ δεν πίεζαν να έρθουν ξένοι διαιτητές σε περίπτωση που δεν σφύριζαν οι Έλληνες διαιτητές για να μην κινδυνεύσουν οι παράδες τους, εάν οι Έλληνες διαιτητές δεν πιέζονταν να διευθύνουν τους αγώνες σήμερα παρά τις εναντίον τους φραστικές και φυσικές επιθέσεις, εάν η σημερινή αγωνιστική σ’ αυτό το πρωτάθλημα, που διάφοροι αλήτες το έβαλαν φωτιά με τις εμπρηστικές τους δηλώσεις και την εμπρηστική τους συμπεριφορά, δεν διεξαγόταν, που δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί, σήμερα δεν θα υπήρχε νεκρός, δεν θα υπήρχε ένας ουσιαστικά δολοφονημένος, που για να ξεφύγει από την δολοφονική μανία των χούλιγκανς έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο. Για το σημερινό έγκλημα υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί και είναι πολλοί και πρέπει να λογοδοτήσουν. Δεν θα γράψουμε ότι αυτός ο άβουλος υπουργός που λέγεται Αυγενάκης πρέπει να διακόψει το πρωτάθλημα γιατί δεν πρόκειται να το κάνει. Αυτό το πρωτάθλημα όμως είναι πολύ σάπιο και εκτός από σάπιο έγινε και δολοφονικό.

Αιμίλιος Θεοφανίδης

ΥΓ1. Το πραγματικό φόντο της σημερινής δολοφονίας δεν ήταν ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, αλλά ο χθεσινός αγώνας ποδοσφαίρου.

ΥΓ2. Τα επεισόδια που έγιναν σήμερα έξω από το Καραϊσκάκη, σ’ έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, μαρτυρούν τα χάλια του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ