Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση Μανδαλιανού εγκατέλειψε το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου στο έλεος του...

Η διοίκηση Μανδαλιανού εγκατέλειψε το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου στο έλεος του Θεού!

Η διοίκηση Μανδαλιανού εγκατέλειψε το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου μαζί με άλλα δημοτικά κτίρια στο έλεος του Θεού. Μέσα στα εγκαταλελειμμένα αυτά κτίρια από τη διοίκηση Μανδαλιανού όταν βρέχει τρέχουν νερά, με αποτέλεσμα και να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να καταστρέφονται. Η διοίκηση Μανδαλιανού, η οποία παρέλαβε κτίρια κοσμήματα από την προηγούμενη διοίκηση, κατάφερε μέσα σε τρεις μήνες να τα εγκαταλείψει και να τα καταστρέψει!

Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Σούλα είπε απευθυνόμενος στη διοίκηση Μανδαλιανού ότι «εγκαταλείψατε το γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου». Η αμετροέπεια ορισμένων δεν έχει όριο αφού κάνουν ότι ξεχνούν πως μέχρι πριν από τρεις μήνες ήταν διοίκηση. Ο δημοτικός σύμβουλος μας θύμισε συνάδελφό του της παράταξής του που είδε τα λιμνάζοντα βρόχινα νερά έξω από το Κέντρο Υγεία Ευόσμου μόλις έπαψε να είναι διοίκηση. Ευτυχώς παρενέβη ο κύριος Χατζηβρέττας και είπε πως ο συνάδελφός του δεν ήθελε να απευθύνει μομφή στη νέα διοίκηση. Ήθελε και παραήθελε γιατί Ελληνικά γνωρίζουμε όλοι, αλλά καλά έκανε ο κύριος Χατζηβρέττας και τον διόρθωσε για να κρατηθεί ένα επίπεδο στο δημοτικό συμβούλιο.

Περ.

Απαράδεκτη η κατάσταση του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ