Απαράδεκτη η κατάσταση του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου

0
27
TEST

Οι φωτογραφίες τις οποίες ανήρτησε ο Γ.Μ. στο facebook μιλάνε μόνες τους. Βλέπουμε ότι για να φτάσουν τα παιδιά στο γυμναστήριο έχει δημιουργηθεί γέφυρα προκειμένου να αποφύγουν τα νερά της βροχής. Όπως πληροφορούμαστε από την ανάρτηση του Γ.Μ., την αυτοσχέδια αυτή γέφυρα την έφτιαξαν οι γονείς.

Στο κτίριο αυτό προπονούνται οι μαθητές του 2ου γυμνασίου, τα παιδικά τμήματα του Αίαντα Ευόσμου και γίνονται αγώνες. Χθες, όπως πάλι πληροφορούμαστε από την ανάρτηση του Γ.Μ., αναβλήθηκε αγώνας εξαιτίας ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Μέσα στο γυμναστήριο τρέχουν νερά όταν βρέχει, αλλά εκτός από αυτό πληροφορούμαστε από την ίδια ανάρτηση ότι δεν υπάρχει θέρμανση και κατάλληλος φωτισμός. Σ’ ένα γήπεδο που τρέχουν νερά οι κίνδυνοι τραυματισμού των αθλητών είναι συνεχείς.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στο γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Ευόσμου, επικρατεί και σε άλλα δημοτικά κτίρια. Η διοίκηση λέει ότι δεν υπάρχουν πόροι για να φτιαχτούν τώρα τα κτίρια, ώστε να μην τρέχουν μέσα τα νερά της βροχής. Επίσης λέει ότι πρέπει τώρα να γίνουν μπαλώματα και κατόπιν να ενταχθούν αυτά τα κτίρια στον προϋπολογισμό ώστε να γίνουν κανονικές εργασίες αποκατάστασης. Να κάνει ότι πρέπει. Να «μπαλώσει» προσωρινά για φέτος τα κτίρια και το καλοκαίρι να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ώστε και να μην βλέπουμε αυτό το χάλι, που βλέπουμε στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και για να μην καταστρέφονται δημοτικά κτίρια. Δεν υπάρχει «δεν γίνεται», δεν υπάρχει «δεν υπάρχουν λεφτά». Η διοίκηση πρέπει άμεσα να κάνει κατάλογο με τα κτίρια που έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο το γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Ευόσμου και να δώσει χρονοδιάγραμμα στο δημοτικό συμβούλιο με τις εργασίες αποκατάστασης.