Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν ζήτησε τίποτα παράλογο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κύριος Δεμερτζής

Δεν ζήτησε τίποτα παράλογο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κύριος Δεμερτζής

Σε μήνυμά του στους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο Χρήστος Δεμερτζής, αντιδήμαρχος καθαριότητας, ζήτησε μια σειρά πράγματα που μας φαίνονται φυσιολογικά. Ο κύριος Δεμερτζής δεν ζήτησε να κλαδέψει κανείς τα δέντρα του δήμου, ούτε και ζήτησε να καθαρίσει κανείς τους δρόμους. Ζήτησε απλά όποιος μαζεύει τα χόρτα απ’ την αυλή του να τα τοποθετεί σε σακούλες και όποιος μαζεύει κλαδιά δέντρων, επίσης από την αυλή του, να τα τεμαχίζει για λόγους μείωσης του όγκου και του κόστους μεταφοράς. Το μόνο που ζήτησε και εμπίπτει στα καθήκοντα των υπαλλήλων καθαριότητας είναι το καθάρισμα των πεζοδρομίων, αλλά και πάλι αυτό το κάνουμε χωρίς να μας το ζητήσει ο κύριος Δεμερτζής.

Κατευθείαν με το μήνυμα του κυρίου Δεμερτζή υπήρξαν κακοπροαίρετα σχόλια, τα οποία μάλιστα κρίνουν τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, αφού πρώτα διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά του, γιατί ο κύριος Δεμερτζής δεν είπε σε κανέναν να καθαρίσει τον δρόμο, δεν είπε σε κανέναν να τραβάει κάδους, ούτε είπε σε κανέναν να μαζέψει σωρούς από φύλλα. Το αν επικρατεί τριτοκοσμική κατάσταση σε κάποιες περιοχές εξαιτίας των απορριμμάτων είναι άλλο, να ζητάμε από τον κύριο Δεμερτζή μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα είναι άλλο και είναι άλλο να διαστρεβλώνουμε αυτά που ζητάει σαν αντιδήμαρχος καθαριότητας από τους κατοίκους του δήμου προκειμένου να τον κατηγορήσουμε.

Ο Χρήστος Δεμερτζής είναι νέος αντιδήμαρχος και απ’ ότι πληροφορούμαστε δουλεύει ακατάπαυστα και έχει διάθεση να κάνει όσα μπορεί περισσότερα για το δήμο. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα τα καταφέρει. Αυτό που ξέρουμε είναι πως προσπαθεί στην αρχή της θητείας του και οφείλουμε να στηρίζουμε νέους ανθρώπους που προσπαθούν να προσφέρουν. Τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δεν μπορούμε να του προσάψουμε ανικανότητα και να του επιρρίψουμε ευθύνες. Έχουμε καιρό μπροστά μας για να του κάνουμε κριτική αν δούμε ότι δεν κινείται σε σωστή κατεύθυνση ή ακόμα και να τον κατηγορήσουμε αν χρειαστεί. Αλλά όχι στην αρχή της θητείας του να τον «σταυρώσουμε» και μάλιστα για πράγματα που δεν είπε.

Χ.Κ.

«Κρατάμε την πόλη μας καθαρή», το μήνυμα του αντιδημάρχου Καθαριότητας Χρήστου Δεμερτζή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ