Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Αίαντα Ευόσμου

Πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Αίαντα Ευόσμου

Σε μια αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία προέβη η διοίκηση της ομάδας του Αίαντα Ευόσμου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου, στο πλαίσιο του αγώνα βόλεϊ γυναικών “Αίας – Παναθηναϊκός” που διεξήχθη το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Ευόσμου.

“Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Θεόφιλο Ορφανίδη καθώς και το Δ.Σ. της ομάδας του Αίαντα που προέβησαν σε αυτήν την συγκινητική πρωτοβουλία, η οποία αναδεικνύει πως ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος του δήμου μας διαθέτει κοινωνική ευαισθησία και κυρίως ισχυρά αποθέματα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης” τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, προσθέτοντας πως τέτοιες ξεχωριστές κοινωνικές δράσεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και ελπιδοφόρες για την τοπική μας κοινωνία.

Την πρόθεση της ομάδας του Αίαντα να στηρίξει -στο πλαίσιο των αγωνιστικών της υποχρεώσεων- τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου προς όφελος των δημοτών που πλήττονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Αίαντα Ευόσμου κ. Θεόφιλος Ορφανίδης, ανακοινώνοντας πως ο σύλλογος προγραμματίζει νέα δράση συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου, πριν τις εορτές των Χριστουγέννων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ