Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Μιχάλης Χωραφάς προτείνει την ποινικοποίηση της κατανάλωσης αυγών…

Ο Μιχάλης Χωραφάς προτείνει την ποινικοποίηση της κατανάλωσης αυγών…

Όχι! Ο Μιχάλης Χωραφάς δεν προτείνει την ποινικοποίηση της κατανάλωσης αυγών εξαιτίας αυγών που ερρίφθησαν εναντίον για τα καλά που έκανε όταν ήταν αντιδήμαρχος. Ο Μιχάλης Χωραφάς δεν εδέχθη ούτε ένα αυγό διότι ως αντιδήμαρχος ήτο τύπος και υπογραμμός. Ο Μιχάλης Χωραφάς, πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Λαφαζανίδη και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον νυν δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, προτείνει προς ενίσχυση της πρότασης του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννούλη,  την ποινικοποίηση της κατανάλωσης αβγών πλησίον καμπ παρανόμως εισελθόντων Αβγανών μεταναστών…!

Κρατήσαμε την ορθογραφία της ανάρτησης του Μιχάλη Χωραφά για να μη χαλάσουμε τον ποιητικό τόνο του κειμένου. Ο μεγάλος μας στιχουργός, ποιητής θα λέγαμε εμείς, Μιχάλης Χωραφάς με ρίμα ειρωνεύτηκε τον αχρείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησε να επιτεθεί στους Έλληνες πατριώτες γουρουνάδες οι οποίοι σήμερα θα πάνε να ψήσουν γουρουνοπούλα έξω από τα καμπ των εξαθλιωμένων μεταναστών και προσφύγων.

Μπράβο στους Έλληνες πατριώτες γουρουνάδες, μπράβο και στον Μιχάλη Χωραφά που τολμούν και ορθώνουν το τεράστιο ανάστημά τους μπροστά στους ξυπόλητους κυνηγημένους και σε κάτι χυδαίους απάτριδες όπως ο βουλευτής Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ